Ληξούρι : Μπράβο στα παιδιά για την παράσταση «και ζήσαν αυτοί... ξανά»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013 18:04

Ληξούρι : Μπράβο στα παιδιά για την παράσταση «και ζήσαν αυτοί... ξανά»

Το έγραψαν, το σκηνοθέτησαν, το χορογράφησαν και το ανέβασαν, ήταν όλο δικό τους μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Η επιβράβευση τους ήταν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος, αλλά και κατά τη διάρκεια της παράστασης. Μια παράσταση με πολλές εκπλήξεις εμπνευσμένη και προσαρμοσμένη στο νεανικό αυθορμητισμό τους. 

«Και ζήσαν αυτοί… ξανά», μια παρωδία με χαρακτήρες από γνωστά κλασικά ελληνικά και ξένα έργα που  πέρασαν από τη σκηνή του κηποθέατρου της Ιακωβατείου βιβλιοθήκης  ενσαρκωμένοι από 20 δικά μας παιδιά. Στο ρολό της στρίγγλας  η Αγγελική Γρηγοροπούλου που έγραψε το σενάριο, ενώ η σκηνοθεσία ήταν του Τάσου Θεοφιλάτου που υποδυόταν τον Ορφέα.

Έπαιξαν με αλφαβητική σειρά: Αγγελική Βολτέρα, Αγγελική Μαρούλη, Άννα Αντωνέλου , Ειρήνη Γερασιμάτου , Ελίζα Σπυράτου, Κατερίνα Πολυχρονάκη, Κωνσταντίνα Κυριαζή, Κώστας Κατσιβέλης, Κώστας Μοσχόπουλος, Μαίρη Πυλαρινου-Μαρκαντωνάτου, Μαριλένα Σιγάλα (Μπερνάντα, Νίκη Δεστούνη , Όλγα Ανδρίτση, Πέτρος Καπουράνης, Ρεγγίνα Μικελάτου, Τόνυ Αραβαντινού, Φώτης Αντωνέλος , Χρήστος Χριστοδουλόπουλος

Μάκης Μοσχόπουλος - Μαρία Μουρελάτου

Οι φωτογραφίες διαθέσιμες και στη σελίδα μας στο facebook. Κλικ εδώ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250