Κέφι και χορός στο Κεφαλλονίτικο γλέντι του «Σπάρτου»

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013 12:13

Κέφι και χορός στο Κεφαλλονίτικο γλέντι του «Σπάρτου»

Ένα ωραιότατο Κεφαλλονίτικο γλέντι στήθηκε χθες το βράδυ στα Σπαρτιά, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Σπάρτο». Το κέφι και ο χορός κυριάρχησαν, η ορχήστρα του Παναγή Παλιμέρη έδινε το ρυθμό, το παραδοσιακό φαγητό που προσφέρθηκε ήταν νοστιμότατο και γενικά όλα κύλησαν μέσα σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Κείμενο – Εικόνες: Γιώργος Χαλαβαζής

Υπήρχε επίσης λαχειοφόρος αγορά με μεγάλο δώρο μία ψησταριά Βarbeque αξίας 400 ευρώ, αλλά και άλλα σημαντικά δώρα. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι Αφοί Δημ. Αγάθου, το AB FOOD MARKET Βασιλόπουλος, το Πανταζάτος Market και ο Συνεταιρισμός Παραγωγών της Ρομπόλας.
Την εκδήλωση οργάνωσε άρτια η πρόεδρος του Συλλόγου «Το Σπάρτο» Λίτσα Παυλάτου, ενώ ιδιαίτερη ήταν η στιγμή με τον χαιρετισμό του επίτιμου προέδρου του Συλλόγου Παναγή Δίλλαλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επικεφαλής του Συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά και πρώην Δήμαρχος Λειβαθούς κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Όλγα, όπως επίσης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σπαρτιών Μικέλης Μαφρέδας, ο οποίος τράβηξε και τον λαχνό για το μεγάλο δώρο της λαχειοφόρου.

Και του χρόνου

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση

https://www.youtube.com/watch?v=r4OlUjMBsQQ




00 inkefalonia general ad 300X250