Μεγάλη επιτυχία στο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας στα Βλαχάτα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 12:55

Μεγάλη επιτυχία στο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας στα Βλαχάτα!

Μόλις έπεσε τα βράδυ, τα... όργανα άρχισαν στο μεγάλο κεφαλοχώρι της Κεφαλονιάς και το κέφι ανέβηκε σε υψηλά επίπεδα.Άλλωστε η ορχήστρα του Παναγή Παλημέρη αποτελεί πάντα εγγύηση για όμορφες βραδιές γεμάτες διασκέδαση. Κείμενο – Εικόνες: Γιώργος Χαλαβαζής Βίντεο: Γιάννης Παπαδάτος Από εκεί και πέρα, υπήρχε καλό φαγητό, ενώ η μπύρα έρρεε εν αφθονία. Υπήρχαν και τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Βλαχάτων «Ο Αίνος» που διοργάνωσε την βραδιά, τα οποία και έδωσαν παραδοσιακό τόνο στην εκδήλωση. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μπάμπης Μινέτος και το... επιτελείο του έκαναν για μία ακόμα φορά «αγώνα δρόμου» και τα κατάφεραν περίφημα. Η πίστα λοιπόν, ήταν συνεχώς γεμάτη από χορευτές που δεν σταμάτησαν να κινούνται στους ρυθμούς της μουσικής και των τραγουδιών.Παρόντες στο πανηγύρι και οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού.

Είδαμε λοιπόν τον αντιπεριφεριάρχη κ. Σωτήρη Κουρή, να δέχεται το κέρασμα με δροσερή μπύρα από τον επικεφαλή του Συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά Θεόφιλο Μιχαλάτο, ο οποίος γιόρταζε για την ονομαστική εορτή της κόρης του Μαρίνας. Στο τραπέζι του Θεόφιλου βρέθηκε και ο ανεξάρτητος δημοτικό σύμβουλος Δημήτρης Φιοραβάντες, ο οποίος κέρναγε... λουκουμάδες τον κόσμο. Στο ίδιο τραπέζι και το μέλος του επιμελητηρίου Νίκος Μενάγιας, αλλά και ο συντονιστής διευθυντής της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Αργοστολίου Ευάγγελος Ευαγγελάτος. Παρόντας και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχάτων Απόστολος Χαραλαμπάτος.

Παρών και ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, στο τραπέζι του οποίου είδαμε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκο Ανουσάκη, τον αντιδήμαρχο Σάββα Σαββαόγλου, την αντιδήμαρχο Λειβαθούς Αθηνά Αυγουστάτου, τους δημοτικούς συμβούλους Διονύση Κοκόση και Παναγή Ρασσιά.

Παρακάτω θα δείτε βίντεο από την εκδήλωση και φωτογραφίες

https://www.youtube.com/watch?v=SO8ejGx7BlI
https://www.youtube.com/watch?v=I8Ah2W2DeIA


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250