Ξεκίνησαν οι διαδικασίες εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου ''Αδελφότητα Απανταχού Ζωλιατών''

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 18:00

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου ''Αδελφότητα Απανταχού Ζωλιατών''

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Αγαπητές / Αγαπητοί,

Είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι εκκινούν οι διαδικασίες εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου «ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΖΩΛΙΑΤΩΝ» δεδομένου ότι ολοκληρώνεται η θητεία του τωρινού ΔΣ.

Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, ταυτόχρονα σε Αθήνα και Ζόλα με διπλή κάλπη όπως προβλέπεται στο καταστατικό του συλλόγου.

Η τοποθεσία διεξαγωγής των εκλογών για την Αθήνα θα γίνει Κυδωνιων 24 νέα Σμύρνη στο ζαχαροπλάστειο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ( Χαράς Γασπαρατου )

Οι υποψηφιότητες για την συμμετοχή στο νέο ΔΣ θα γίνονται δεκτές, έως τις 12 Μαΐου 2024 μέχρι τις 00:00, είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (με στοιχεία υποψηφίου για το ΔΣ: Όνομα/ Επώνυμο / Όνομα Πατρός / Όνομα Μητρός), είτε προσεγγίζοντας κάποιο εκ των μελών του τωρινού ΔΣ και ο οποίος θα αποστείλει εκείνος το σχετικό μήνυμα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ελπίζουμε να στηρίξετε για μία ακόμη φορά την προσπάθεια, η οποία έχει ξεκινήσει από το 2019, για τον μοναδικό πολιτιστικό σύλλογο που διαθέτει το χωριό μας.

Τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ




00 inkefalonia general ad 300X250