Το Γυμνάσιο Αγίας Θέκλης κέρδισε το Πρώτο Βραβείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην κατηγορία ''τρισδιάστατη κατασκευή!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 13:41

Το Γυμνάσιο Αγίας Θέκλης κέρδισε το Πρώτο Βραβείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην κατηγορία ''τρισδιάστατη κατασκευή!

Μια σημαντική επιτυχία!

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας σχολείο, το Γυμνάσιο Αγίας Θέκλης, κέρδισε το Πρώτο Βραβείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην κατηγορία τρισδιάστατη κατασκευή με ομαδική εργασία κατασκευής του Οχυρού Ρούπελ στον διεθνή μαθητικό διαγωνισμό «Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ».

Πιο συγκεκριμένα, με την παρότρυνση και την αρωγή της Διευθύντριας του Γυμνασίου Αγίας Θέκλης, κας Παπαδιονυσίου Φωτεινής, αλλά και τη δημιουργική έμπνευση του καθηγητή των εικαστικών μαθημάτων, κου Βενάρδου Δημήτριου, και φυσικά με τη συνδρομή των μαθητών και των μαθητριών και των τριών τάξεων του Γυμνασίου δημιουργήθηκε μία παραστατική μικρογραφία του Οχυρού Ρούπελ η οποία μαζί με μουσική επένδυση παρουσιάστηκε μαγνητοσκοπημένη στον διεθνή μαθητικό διαγωνισμό. Αξίζει να τονίσουμε πως το σχολείο μας συναγωνίστηκε με Δημόσια, Πρότυπα και Πειραματικά, αλλά και Ιδιωτικά σχολεία. Μάλιστα, ύστερα από κλήρωση ένας μαθητής ή μία μαθήτρια εκ των δώδεκα νικητών σε κάθε κατηγορία του διαγωνισμού θα ταξιδέψει για τέσσερις μέρες στη Νορμανδία μαζί με τον ή τη συνοδό του και τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό που επέβλεψε την εργασία με όλα τα έξοδα πληρωμένα και φυσικά, με εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχηθείτε μας να είμαστε τυχεροί και ένας από τους μαθητές ή τις μαθήτριές μας να είναι αυτός ή αυτή που θα ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Με εκτίμηση,

Παπαδιονυσίου Φωτεινή

Διευθύντρια Γυμνασίου Αγίας Θέκλης

Και

Σύλλογος Διδασκόντων Γυμνασίου Αγίας Θέκλης




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250