Γρηγορόπουλος για την κλοπή του αυτοκινήτου από την Αστυνομία: Μεμονωμένο περιστατικό – Πολύς λόγος για το τίποτα (COSMOS 96,5)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 08:39

Γρηγορόπουλος για την κλοπή του αυτοκινήτου από την Αστυνομία: Μεμονωμένο περιστατικό – Πολύς λόγος για το τίποτα (COSMOS 96,5)

Στον ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS 96,5  στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» με τους  δημοσιογράφους Δημήτρη Αλοίζο και Σπυριδούλα Αναλυτή, φιλοξενήθηκε ο Κώστας Γρηγορόπουλος, πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Κεφαλονιάς.

Ο κ Γρηγορόπουλος για την αρπαγή του  κατασχεμένου αυτοκινήτου από τον αύλειο χώρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας από περίπου 20 άτομα την προηγούμενη εβδομάδα όπως αποκάλυψε το  zougla.gr, ανέφερε: «Το χαρακτηρίζω ως μεμονωμένο περιστατικό, ένα περιστατικό το οποίο οφείλεται στην αφέλεια αυτών που το έκαναν . Έγινε ως έγινε, η Αστυνομία λειτούργησε άκρως επαγγελματικά, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, σχημάτισε δικογραφία, συνελήφθη κάποιος δράστης, υπάρχουν κι άλλοι στην δικογραφία ,πήγε στην δικαιοσύνη και από κει και πέρα η δικαιοσύνη έχει τον λόγο. Το αυτοκίνητο δεν έχει βρεθεί , αλλά αυτό είναι δευτερεύουσας σημασίας , έχει να κάνει με τον ιδιοκτήτη και άλλους παράγοντες , είναι ξεχωριστή διαδικασία αυτή και δεν έχει να κάνει το ένα με το άλλο. Πιστεύω ότι έγινε πολύς λόγος για το τίποτα. Αυτές οι κινήσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες , όπως και δεν έμειναν και καλό θα είναι να είναι παραδείγματα προς αποφυγή για όσους σκέφτονται διάφορα πράγματα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όταν διαδραματίστηκε το περιστατικό, ήταν ένας και μόνο αστυνομικός στην Αστυνομική Διεύθυνση, χειρίστηκε το θέμα όσο μπορούσε καλύτερα χωρίς να έχουμε άλλες συνέπειες και άλλα παρατράγουδα σαν αυτά που βλέπουμε κάθε μέρα στις ειδήσεις κι από κει και πέρα η Αστυνομία κινήθηκε και έκανε ότι ήταν να κάνει και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Απευθύνουμε και μήνυμα σε όλους  οι οποίοι βλέπουν το διαδίκτυο η βλέπουν διάφορα περιστατικά ανά την επικράτεια και τους αρέσει η απομίμηση, ότι αυτά είναι καλό ούτε να τα μιμούνται ούτε να τα σκέφτονται , γιατί το κράτος λειτουργεί και πάντα θα λειτουργεί.

Δυστυχώς υπάρχει μία έξαρση εφηβικής και ενδοοικογενειακής βίας τα τελευταία χρόνια και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει ιδιαίτερα όλους τους φορείς , αρχής γενομένης από τους πολιτικούς . Κάτι πρέπει να γίνει, γιατί η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και τα περιστατικά σήμερα αυξάνονται και αυτό πρέπει ως κοινωνία να το δούμε σοβαρά, γιατί έχει να κάνει με νέα παιδιά και το μέλλον της χώρας. Είναι κοινωνικό θέμα και πρέπει πολλοί φορείς να κάτσουν και να ασχοληθούν μ αυτά τα θέματα».

Για την άσχημη οδηγική συμπεριφορά σημείωσε: «Δυστυχώς η παιδεία μας μ αυτές τις συμπεριφορές κρίνεται και περιγράφεται . Πιστεύω ότι τα ποιο  πολλά τροχαία ατυχήματα γίνονται από την οδηγική συμπεριφορά που έχουμε. Οδηγούμε απρόσεκτα και πολλά ατυχήματα γίνονται γιατί ο οδηγός σκέφτεται η κάνει κάτι άλλο εκτός από αυτό που πρέπει, εμείς τα βιώνουμε κάθε μέρα  στην πράξη».

Κλείνοντας όσον αφορά την υποστελέχωση των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, δήλωσε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι και χαρακτήρισε την κατάσταση τραγική. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως ο κόσμος δεν θα πρέπει να περιμένει και πολλά  από την αστυνομία, αλλά θα πρέπει να γίνει μια προσπάθεια προς όλους όσοι είναι υπεύθυνοι και δεν θα πρέπει μόνο η αστυνομία να είναι αποδέκτης παραπόνων.

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης.




00 inkefalonia general ad 300X250