ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη της Αγαθής - Ρόζας Βρεττού στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 13:36

ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη της Αγαθής - Ρόζας Βρεττού στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς

Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Η καρδιολόγος, Αγάθη - Ρόζα Βρεττού, Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής και Αν. Γραμματέας του Τομέα Υγείας, πραγματοποίησε χθες επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας. Συνομίλησε με το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτριο Μαρτίνη και το Πρόεδρο των Εργαζομένων κ. Κώστα Τσιμάρα και περιηγήθηκε στους χώρους του Νοσοκομείου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης η υποστελέχωση του Νοσοκομείου, αλλά και η επιτακτική ανάγκη λειτουργίας της Μ.Ε.Θ. και της Ψυχιατρικής Κλινικής, η λειτουργία ψηφιακού μαστογράφου, όπως επίσης η ανάγκη ενίσχυσης του ΕΚΑΒ με πληρώματα που θα καλύπτουν όλες τις βάρδιες των ασθενοφόρων, αλλά και τις καθημερινές σχεδόν διακομιδές ασθενών σε Νοσοκομεία της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Το Ε.Σ.Υ. χρήζει ανασυγκρότησης και μετασχηματισμού με σαφή τη βάση της πολιτικής προσέγγισης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κινήματος Αλλαγής, που είναι ο δημόσιος, δωρεάν και καθολικός χαρακτήρας του. Η πρόληψη της ασθένειας, η προστασία της υγείας και η προαγωγή της, θα πρέπει να αποτελέσουν στο εξής τους τρεις διακριτούς τομείς ενός σύγχρονου προτύπου Δημόσιας Υγείας.

ΓΝΚ 1ΓΝΚ 2

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250