Ε.Α.Σ. : Νέα παράταση για τη νομιμοποίηση ντόπιων στάβλων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 15:39

Ε.Α.Σ. : Νέα παράταση για τη νομιμοποίηση ντόπιων στάβλων

Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ενημερώνει

O E Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι εκδόθηκε νομοθετική ρύθμιση με την οποία παρατείνεται η προθεσμία νομιμοποίησης των Σταβλικών και εν γένει Κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων μέχρι Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024.

     Ειδικότερα η χρονική παράταση αφορά  στην προθεσμία έκδοσης άδειας εγκατάστασης ή γνωστοποίηση λειτουργίας των Κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων όλων των κατηγοριών ενώ αναστέλλεται η ισχύς των διοικητικών πράξεων αποβολής, επιβολής προστίμων, κατεδάφισης, που τυχόν έχουν εκδοθεί.

     Με την εν λόγω χρονική παράταση δίνεται επίσης δυνατότητα συνέχισης λειτουργίας των Κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων εντός ή πλησίον κατοικημένων περιοχών με την υποχρέωση οι ιδιοκτήτες να υποβάλλουν αίτημα στην τοπική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής στο Διοικητήριο

     Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι Κεφαλλονίτες και Θιακοί Κτηνοτρόφοι μπορούν να απευθύνονται στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι καθημερινά (από 8 πρωί έως 4 απόγευμα).

 Από Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250