Τα Πουλάτα απέκτησαν δανειστική βιβλιοθήκη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 13:28

Τα Πουλάτα απέκτησαν δανειστική βιβλιοθήκη

Είναι πλέον γεγονός! 

Τα Πουλάτα απέκτησαν δανειστική βιβλιοθήκη κατόπιν της σχετικής πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Αγκαλάκι».

Στόχος είναι, η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας μέσα από τη δημιουργία ενός χώρου που θα διευκολύνει την επαφή μας με τα βιβλία και θα μας πάει ένα βήμα παραπέρα στη διαδρομή της γνώσης και της πνευματικής καλλιέργειας.

Η δανειστική βιβλιοθήκη αποτελείται σήμερα από περίπου 200 τόμους που καλύπτουν την ελληνική και την παγκόσμια λογοτεχνία και ανταποκρίνονται σε αρκετές θεματικές ενότητες. Ωστόσο, ευελπιστούμε στο άμεσο μέλλον να εμπλουτιστεί και με άλλες νέες ή και παλαιότερες εκδόσεις, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να ενταχθούν στο αναγνωστικό κοινό.

Για το λόγο αυτό, ο σύλλογος καλεί όσους ιδιώτες ή φορείς θέλουν και μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια προσφέροντας βιβλία από την προσωπική τους συλλογή, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή να αποστείλουν μήνυμα στο e-mail του συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της προσφοράς τους.

Από σήμερα λοιπόν, όσοι κάτοικοι του χωριού μας ή της Δημοτικής μας Ενότητας εν γένει, επιθυμούν να δανειστούν κάποιο βιβλίο, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν τη δανειστική βιβλιοθήκη στα γραφεία του συλλόγου, κατόπιν της σχετικής συνεννόησης. Η διάρκεια δανεισμού είναι 15 ημέρες με δυνατότητα ανανέωσης του χρόνου, η οποία μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή με μήνυμα στο e-mail του συλλόγου.

Ευελπιστούμε ότι η δανειστική βιβλιοθήκη των Πουλάτων θα βρει ανταπόκριση και θα αποτελέσει μια μικρή «κυψέλη» πολιτισμού, γνώσης και επικοινωνίας!

Πηγή: poulatakefalonias.gr

1000012768 2048x15361000012774 2048x15361000012778 2048x1536




00 inkefalonia general ad 300X250