Δήμος Σάμης: Απογραφή στρατεύσιμων που γεννήθηκαν το έτος 2006

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 11:39

Δήμος Σάμης: Απογραφή στρατεύσιμων που γεννήθηκαν το έτος 2006

Πότε θα πραγματοποιηθεί η απογραφή

(Γεννηθέντες το έτος 2006)

Καλούνται οι στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν το έτος 2006 να απογραφούν στα κατά τόπους Κ.Ε.Π. του Δήμου μας, με αυτοπρόσωπη παρουσία.

Η απογραφή θα πραγματοποιηθεί από

 02 Ιανουαρίου 2024 έως και 31 Μαρτίου 2024

Απαιτούμενα δικαιολογητικά

  • Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή ελληνικό διαβατήριο.
  • Δημόσιο έγγραφο, στο οποίο να αναγράφεται ο ΑΦΜ.
  • Δημόσιο έγγραφο, στο οποίο να αναγράφεται ο ΑΜΚΑ.
  • Ιατρικές γνωματεύσεις ή βεβαιώσεις στις οποίες θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση για όσους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
  • Ηλεκτρονική Διεύθυνση ( e-mail ) του στρατεύσιμου.

Επισημάνσεις:

  1. H εκπρόθεσμη απογραφή, η μη υποβολή Δελτίου Απογραφής και η δήλωση ανακριβών στοιχείων ή δικαιολογητικών, υπέχουν τις διοικητικές κυρώσεις της πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης (μηνιαία, δίμηνη ή τρίμηνη αντίστοιχα.)
  2. Αποδεικτικό κατάθεσης δεν εκδίδεται από τα ΚΕΠ. Οι στρατεύσιμοι μπορούν να το εκτυπώνουν από την ιστοσελίδα του Νομικού Σώματος (www.stratologia.gr) , από το μενού « Πληροφορίες → Πληροφορίες για την απογραφή μου ».
  3. Εναλλακτικά η κατάθεση του δελτίου απογραφής μπορεί να γίνει:
  • Ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης ( www.gov.gr ) με χρήση κωδικών taxisnet, επιλέγοντας από την κατηγορία « Στράτευση » τη διαδρομή « Απογραφή »→ « Κατάθεση Δελτίου Απογραφής Στρατευσίμων ».
  • Σε οποιαδήποτε στρατολογική Υπηρεσία.
  • Σε οποιαδήποτε Ελληνική Προξενική Αρχή για τους διαμένοντες στο εξωτερικό.

Επικοινωνία με τα ΚΕΠ Δήμου Σάμης

ΚΕΠ 0552 ΣΑΜΗΣ: Τηλ.:2674360521, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΠ 0635 ΠΥΛΑΡΕΩΝ: Τηλ.:2674360250, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΠ 0120 ΕΡΙΣΟΥ: Τηλ.:2674360302, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                             ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΗΣ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250