Κοινότητα Καμιναράτων και ΠΣ ''Αετός'' έκοψαν την πίτα τους

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 19:39

Κοινότητα Καμιναράτων και ΠΣ ''Αετός'' έκοψαν την πίτα τους

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψαν χθες η Κοινότητα μας και ο Π.Σ. Αετός Καμιναράτων σε μια ζεστή, όμορφη και χαρούμενη ατμόσφαιρα στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Καμιναράτων παρουσία εξεχόντων προσώπων της θρησκευτικής και πολιτικής ηγεσίας του τοπου μας, πολλών φίλων και συγχωριανών.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Δημήτριος, ενώ το παρόν μεταξύ άλλων, έδωσαν ο βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Καππάτος Παναγής, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, η αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού, κα Παπαναστασατου Ελένη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αραβαντινός Νεκταριος, ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Κατσιβελης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Υγείας κ. Ντιουανι Γάλεμπ, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Συνοχής και Εθελοντισμού κα Καμινάρη Αδαμαντία, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παρίσης Αντώνης, ο εντελμενος σύμβουλος διαχείρισης σχολείων Α/βαθμίας και Β/βάθμιας κ. Γρηγορόπουλος Ανδρέας και ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Αραβαντινός Διονύσης εκπροσωπώντας την παράταξη του κ. Μεσσαρη Δημήτρη.

Πάραβρεθηκαν , επίσης, ανάμεσα μας πολυμελή αντιπροσωπεία του Π.Σ. Πουλάτων " Το Αγκαλάκι" με το πρόεδρο τους κ. Τουλάτο Βασίλειο , ο οποιος μας ευχήθηκε εκ μέρους του Συλλόγου και συζητήσαμε πιθανές συμμετοχές του χορευτικού μας σε δρασεις τους. Τέλος παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Κοινότητας Πουλάτων κ. Παντελής Τουλάτος και ο πρόεδρος Ριφίου κ. Γιακουματος Κωνσταντίνος.

Τις ευχές τους, λόγω ανελειμένων υποχρεώσεων, τηλεφωνικα, εστειλαν , η Αντιδημαρχος Πολιτισμου κα Λουκέρη Ελένη, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Μαρούλης Διονύσης και η διοικητής του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου κα Μοσχονα Ζωή.

Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας παρουσίασε δύο χορούς από την Θάσο με τα παιδιά και τρεις χορούς από την Κεφαλονια με το τμήμα των ενηλίκων φορώντας, τα νέα μπλουζάκια που δόθηκαν ως δωρεά προς τον σύλλογο μας από τον κ. Φανό Γεράσιμο του Διονυσίου ( Φούρναρη), τον οποίο ευχαριστούμε εγκαρδίως!!!

Για την επιτυχία της γιορτής μας θα θέλαμε πέρα από τους απλούς φίλους και τα μέλη μας, να ευχαριστήσουμε το super market Αφοι Ρηγάτου, τον super market Ευαγγελάτος Διονύσης και την Κάβα ποτών του κ. Μαρούλη Ιωσήφ.

Τυχεροί της βάρδιας ήταν η Βασιλάτου Ανθούλα η οποία κέρδισε την δωροεπιταγή των 50€ από το super market Αφοι Ρηγάτου. Ένα δώρο που παραχώρησε στο Σύλλογο μας για μελλοντικές δράσεις! Την Ευχαριστούμε. Ο δεύτερος τυχερός ήταν ο Σταθάτος Φώτιος που κέρδισε το δώρο της κοινότητας, ένα σφυρί και ένα δρεπάνι.

Κλείνοντας να επισημάνουμε ότι αυριο Κυριακή, 4/2 από τις 12πμ-2μμ και από τις 6μμ-8μμ εχουμε αρχαιρεσίες και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Το Δ.Σ. σας εύχεται καλό και Δημιουργικό με πολλές δράσεις το νέο έτος!!

Ανάρτηση απο Αετος Καμιναρατων

 

k1k2k3k5k6k7k8k9k10k11k12k13k15k16k17k18k19k20k21




00 inkefalonia general ad 300X250