"Έφυγε" η αξιαγάπητη Γεωργία Κοσμάτου, συλλυπητήρια από το Λύκειο Ελληνίδων Αργοστολίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 15:44

"Έφυγε" η αξιαγάπητη Γεωργία Κοσμάτου, συλλυπητήρια από το Λύκειο Ελληνίδων Αργοστολίου

ΕΦΥΓΕ…

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λ.Ε.Α. με ανυπόκριτη λύπη πληροφορηθήκαμε  τον αιφνίδιο  θάνατο  της αξιαγάπητης και σεβαστής στην κοινωνία μας Γεωργίας Κοσμάτου, υποδειγματικής συζύγου του Νικολάου Κοσμάτου και στοργικής μητέρας του Σπυρίδωνα και της Χριστοθέας Κοσμάτου, Γενικής Γραμματέως του Λ.Ε.Α.

Κάθε που φεύγει κάποιος για το μακρινό στην αιωνιότητα ταξίδι, κάτι αφήνει πίσω και κάτι λείπει από τον κόσμο. Η Γεωργία άφησε τα σημάδια μιας πηγαίας αγαθότητας, καλοσύνης, απλότητας, αγάπης για όλους. Μένει η θύμηση της

«πλαίριας», ζεστής φιλοξενίας και της καλοσύνης. Σίγουρα τα μεσημέρια της Κυριακής και κάθε γιορτής θα είναι πιο φτωχά χωρίς εκείνη.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη συνεργάτιδά μας Χριστοθέα, στους οικείους και σε όλους τους συγγενείς της εκλιπούσης.

Ομόφωνα αποφασίστηκε σε ένδειξη συμπαράστασης στο πένθος, να παραστεί το Διοικητικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία. Και να προσφερθεί ανθοσύνθεση στην οποία θα κυριαρχούν τα κόκκινα τριαντάφυλλα, που τόσο άρεσαν στην προσφιλή νεκρή, για την οποία ευχόμαστε Καλό Παράδεισο.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΣΧΟΝΑ – ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ




00 inkefalonia general ad 300X250