Δόθηκε παράταση στα νομικά πρόσωπα για υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013 16:14

Δόθηκε παράταση στα νομικά πρόσωπα για υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος

Το inkefalonia είχε από προχθές ενημερώσει τους αναγνώστες του για την επικείμενη παράταση στην υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος νομικών προσώπων και η σημερινή απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών έρχεται να επιβεβαιώσει το δημοσίευμά μας.


Με απόφαση ,λοιπόν, του Υφυπουργού Οικονομικών παρατείνεται μέχρι και 17 Ιουνίου 2013 η προθεσμία (λήγει στις 31 Μαΐου 2013) υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για Ο.Ε., Ε.Ε., κτλ., που η υποβολή τους γίνεται με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω διαδικτύου και ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους. Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, ισχύει και για τις εταιρείες που υποβάλλουν τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματός τους σε φυσική μορφή στην Δ.Ο.Υ.

Παρατείνεται,επίσης, μέχρι και 28 Ιουνίου 2013 η προθεσμία (που λήγει στις 31 Μαΐου 2013) υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για Α.Ε., Ε.Π.Ε., κλπ. Η προθεσμία ισχύει και για τα νομικά πρόσωπα που υποβάλλουν τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματός τους σε φυσική μορφή στην Δ.Ο.Υ.




00 inkefalonia general ad 300X250