Π. Καππάτος: Ευχές για την ορκωμοσία των Δημάρχων και Δημοτικών Συμβουλίων Σάμης, Ληξουρίου και Ιθάκης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 16:05

Π. Καππάτος: Ευχές για την ορκωμοσία των Δημάρχων και Δημοτικών Συμβουλίων Σάμης, Ληξουρίου και Ιθάκης

Θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου στο Δήμαρχο Σάμης κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα, στο Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Γεώργιο Κατσιβέλη και στο Δήμαρχο Ιθάκης κ. Διονύσιο Στανίτσα (κατά χρονική σειρά ορκωμοσίας), καθώς και στα εκλεγμένα μέλη των αντίστοιχων Δημοτικών Συμβουλίων για την ορκωμοσία τους και να εγγυηθώ από πλευράς μου τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μας, καθώς δεσμεύομαι να συνεχίσω να αποτελώ έναν δίαυλο άμεσης επικοινωνίας μεταξύ των Δήμων μας και της Κυβέρνησης και να προωθώ κάθε αίτημα που θα βελτιώσει τις συνθήκες ζωής των Κεφαλλονιτών και Θιακών.

Το έργο που αναλαμβάνουν αποτελεί τόσο μεγάλη τιμή όσο και ευθύνη και εύχομαι η νέα αυτή θητεία να είναι γεμάτη επιτυχίες, προκειμένου να προωθήσουν την ευημερία και την ενότητα στους δήμους μας. Με την εμπειρία τους και τον δυναμισμό τους, είμαι βέβαιος ότι θα οδηγήσουν τον τόπο μας προς νέες μεγάλες επιτυχίες.

Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία τους με τα υπόλοιπα μέλη της κοινωνίας και των θεσμικών οργάνων θα είναι στενή και αποτελεσματική. Μόνο με την ενεργή συμμετοχή όλων μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που ευνοεί την ανάπτυξη και την ευημερία.

Τους εύχομαι τέλος υγεία, δύναμη και σύνεση για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν.

Δεν είχα τη δυνατότητα να παραστώ στις κατά τόπους ορκωμοσίες δημάρχων και δημοτικών συμβουλίων και να τους δώσω αυτοπροσώπως τις ευχές μου, καθώς δεν μου το επέτρεψαν οι κοινοβουλευτικές μου υποχρεώσεις και η δέσμευση μου από την ονομαστική ψηφοφορία για την κύρωση του κρατικού προϋπολογισμού του 2024.

Εύχομαι από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και χαρούμενες γιορτές σε όλες και όλους!

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

 




00 inkefalonia general ad 300X250