Κωνσταντίνος Αραβαντινός: «Το έργο και η στάση μου θα βοηθήσουν να εκλεγώ πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» (COSMOS 96,5)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 18:12

Κωνσταντίνος Αραβαντινός: «Το έργο και η στάση μου θα βοηθήσουν να  εκλεγώ πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» (COSMOS 96,5)

Στον ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS 96,5  στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα», με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Αλοίζο και Σπυριδούλα Αναλυτή, φιλοξενήθηκε ο πολιτευτής  του κόμματος «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ»  στην Κεφαλονιά και Ιθάκη Κωνσταντίνος Αραβαντινός, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφαση του να ηγηθεί του κόμματος.

«Είναι μία γενναία απόφαση ομολογουμένως , γιατί  είναι δύσκολη η θέση του προέδρου  της «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ» όταν έχει πίσω του το παρελθόν του Θάνου Τζήμερου, ο οποίος είναι συνεχώς κοντά μας και ενεργός πολίτης . Είναι πάρα πολύ δύσκολοι οι καιροί και το σύστημα που υπάρχει απίστευτο και ο εκάστοτε πρόεδρος χτυπιέται από σφοδρούς ανέμους από όλες τις κατευθύνσεις. Το έργο και η στάση μου μέχρι στιγμής θα βοηθήσουν να διεκδικήσω την θέση του προέδρου. Υπάρχουν άλλοι 4 υποψήφιοι (τους ονομάτισε). Αυτό το οποίο με ώθησε να είμαι υποψήφιος πρόεδρος ήταν ότι όταν κατέθεσα την υποψηφιότητα μου δεν έβλεπα κάποιον να με εκπροσωπεί. Η « ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ», είναι ένα πολύ δυνατό «όχημα» και είμαστε έτσι όπως έπρεπε να είναι το Ελληνικό κράτος. Απόδειξη ότι είναι επιτυχημένη αυτή η συνταγή , είναι ότι έχουμε λάβει μέρος σε πάρα πολλές εκλογικές αναμετρήσεις  από το 2012 με επιτυχία , έχουμε οργανώσει εκδηλώσεις και συνεχίζουμε κανονικά. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάει και στις Ευρωεκλογές πριν να γίνει καν συνέδριο».

Ο κ Αραβαντινός δήλωσε με μία δόση χιούμορ ,ότι αν εκλεγόταν στην θέση του προέδρου θα άλλαζε το όνομα του κόμματος από «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ» σε «ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ» , όπως κάποιοι πολίτες απευθυνόμενοι στον ίδιο σχολιάζουν  και κατέληξε ότι θα συνεχίσει κατά γράμμα  την γραμμή του Τζήμερου. 

Αναφέρθηκε στην επικρατούσα κατάσταση και στο χάος που χωρίζει κυβέρνηση και κόμματα και πολίτες και δήλωσε ότι με όλες του τις δυνάμεις θα συνεχίσει να καταδεικνύει τα περί του Υφιστάμενου « Σοσιαλισμού» που οδεύει προς τον Κομμουνισμό, μέχρι να αποφασίσει η Ελληνική κοινωνία να αλλάξει αυτή τη κατάσταση, η οποία στηρίζεται από τα  εργαλειοποιημένα ΜΜΕ. Κατέστησε δε σαφές, ότι ο μόνος τρόπος να αντιπαλέψει η «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ»  τα όσα υφίστανται στο επικοινωνιακό κομμάτι, θα πρέπει  να περάσει σε έναν «πόλεμο» χαρακωμάτων με επικοινωνία του ανθρώπου με τον άνθρωπο.

Τέλος ενημέρωσε για την διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος  «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ», η ημερομηνία των οποίων θα αποφασισθεί από το συνέδριο του κόμματος και την εθελοντική  οικονομική στήριξη εκ των ιδίων του κόμματος.

Ο κ Αραβαντινός  τέλος σχολίασε αρνητικά ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ  για την ακολουθούμενη πορεία τους.

Σημ:  Την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 18:00 μ.μ στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς, Ο κ Κωνσταντίνος Αραβαντινός, θα ανακοινώσει την Την πρόθεση του να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος "Δημιουργία Ξανά"

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης.




00 inkefalonia general ad 300X250