Το ΕΚΚΙ για τις κινητοποιήσεις ελευθέρων επαγγελματιών και επιστημόνων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 12:28

Το ΕΚΚΙ για τις κινητοποιήσεις ελευθέρων επαγγελματιών και επιστημόνων

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο έρχεται σε μία περίοδο γενικευμένης ακρίβειας για τα λαϊκά νοικοκυριά, ανάμεσα σε αυτούς και για τις οικογένειες των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών, εμπόρων και επιστημόνων. Παράλληλα, η εκτόξευση της φορολογίας για τους αυτοαπασχολούμενους δεν ακουμπά τους εφοπλιστές με τις φοροαπαλλαγές τους, τις τράπεζες με τον αναβαλλόμενο φόρο, τις εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρείες που βλέπουν τα κέρδη τους να εκτινάσσεται από τα προνόμια που ψήφισαν, στήριξαν και ενίσχυσαν όλοι όσοι κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες.

Χρειάζεται να γίνει καθαρό ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αποτελεί ένα από τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση των δόσεων του Ταμείου Ανάκαμψης. Για να τροφοδοτηθεί δηλαδή με ζεστό χρήμα το μεγάλο κεφάλαιο, ματώνουν οι βιοπαλαιστές έμποροι, επαγγελματίες και επιστήμονες.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης στηρίζει τις κινητοποιήσεις των τοπικών Συλλόγων Επαγγελματιών και Επιστημόνων και θα συμμετάσχει με αντιπροσωπεία του στην κινητοποίηση που οργανώνουν την Τρίτη 05/12/2023 και ώρα 12:00 έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αργοστολιού.

Να αποσυρθεί εδώ και τώρα το φορολογικό νομοσχέδιο-αίσχος!

4/12/2023

Η Διοίκηση




00 inkefalonia general ad 300X250