Καππάτος: Συνάντηση εργασίας στο Υπ. Ναυτιλίας με τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο - Τι συζήτησαν

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 19:41

Καππάτος: Συνάντηση εργασίας στο Υπ. Ναυτιλίας με τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο - Τι συζήτησαν

Χθες συναντήθηκα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη και το Δήμαρχο Αργοστολίου και Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν εξέλιξη των μελετών των λιμανιών, καθώς και όλων των αναγκαίων λιμενικών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και χρηματοδοτούνται από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο λιμάνι της Πεσσάδας και στα έργα αναβάθμισης του λιμένα Φρικών.

Ως Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης βρίσκομαι πάντα δίπλα στην τοπική αυτοδιοίκηση, βοηθώντας και υποστηρίζοντας τις ενέργειές τους έτσι ώστε να τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα και να μπορούμε να έχουμε απορρόφηση κονδυλίων.

Ευχαριστώ θερμά τον Γενικό Γραμματέα κ. Μανώλη Κουτουλάκη για το συνεχές και έμπρακτο ενδιαφέρον του, καθώς και τη συμβολή του στα ζητήματα αρμοδιότητάς του που απασχολούν το Νομό μας. Η συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής είναι στενή και διαρκής προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών μας.

Παναγής Καππάτος  

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης




00 inkefalonia general ad 300X250