Δυο Κεφαλονίτες βραβεύθηκαν για τις επιδόσεις τους από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 12:57

Δυο Κεφαλονίτες βραβεύθηκαν για τις επιδόσεις τους από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 στο Ίδρυμα Ευγενίδου πραγματοποιήθηκε η 24η στη σειρά απονομή υποτροφιών του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Στην τελετή παρευρέθηκαν οι βραβευθέντες φοιτητές με τους οικείους τους καθώς και  ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθηγητής Μιχαήλ Σφακιανάκης, το Εσωτερικό Μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθηγητής Νικόλαος Κουρογένης, 

Η Πρόεδρος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής Καθηγήτρια Σεραΐνα Αναγνωστοπούλου, Ο Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος, πρώην Υπουργός Οικονομικών και νυν Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας κ. Γκίκας Χαρδούβελης, Καθηγητές του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής και οι Χορηγοί των Υποτροφιών γνωστοί παράγοντες της Ελληνικής Αγοράς Εργασίας.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν και βραβεύτηκαν δυο συντοπίτες μας, οι  Κωνσταντίνος Αικατερίνης και  Χρυσοβαλάντης Αμβροσιάτος. Ο πρώτος με Υποτροφίες Αριστείας Επίδοσης ακαδημαϊκών ετών 2018-2019 και 2020-2021 και ο δεύτερος με Βραβείο Τραπεζικής για την επίδοση του σε μαθήματα Τραπεζικής ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.

Και οι δύο συντοπίτες μας είναι πλέον απόφοιτοι του τμήματος και εργάζονται στον κλάδο. Ευχόμαστε υγεία και καλή σταδιοδρομία με τέτοιου είδους επιτυχίες να αναδεικνύουν τον τόπο μας.

ypotrofies xrimatooikonomikis

amvrosiatos aikaterinis

Περισσότερα στο ΔΤ του Πανεπιστημίου Πειραιώς


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250