Πρόνησος: Πρόσκληση για μια ξεχωριστή βραδιά στον Πόρο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 15:00

Πρόνησος: Πρόσκληση για μια ξεχωριστή βραδιά στον Πόρο

Από την στιγμή πού μια συλλογή από δίσκους βινυλίου της εποχής 50 έως 70 (θυμητάρια πολύτιμα ενός παλαίμαχου ναυτικού) βρέθηκε στα χέρια μας ο πολιτιστικός σύλλογος Πόρου "Ο Πρόνησος" αποφάσισε να τούς αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο τρόπο.

Ακόμα ρωτήσαμε γνωστούς και φίλους και ψάξαμε μαζί σέ αποθήκες και σκονισμένες βαλίτσες και η πιο πάνω συλλογή εμπλουτίστηκε σημαντικά. Έτσι ο σύλλογός μας είναι στην ευχάριστη θέση να σάς την προσκαλέσει την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου το βράδυ στο κέντρο "ΑΡΓΩ" στον Πόρο οπού θα βοηθήσουμε παλαίμαχους ναυτικούς να θυμηθούν όμορφες στιγμές τής νιότης τους, και μαζί τους να ζήσουμε για λίγο την ατμόσφαιρα των λιμανιών μιας παλιότερης εποχής.

Αν κάποιοι από τούς φίλους μας θέλουν να συμπεριλάβουμε κάποιο τραγούδι πού άκουγαν σέ κάποιο πόρτο θα χαρούμε να τούς ικανοποιήσουμε. Επίσης κάποιες φωτογραφίες λιμανιών από τίς δεκαετίες 50 έως και 70 είναι ευπρόσδεκτες.

Τέλος το κέντρο "ΑΡΓΩ" έχει ετοιμάσει ένα ειδικό μενού για την βραδιά, για όσους το επιθυμούν, που περιλαμβάνει τυρόπιτα χοιρινή μπριζόλα και σαλάτα στην τιμή των 15 ευρώ το άτομο.

Τό ΔΣ τού συλλόγου


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250