3o Γυμνάσιο Αργοστολίου: Ευχαριστήριο για την εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του πολυτεχνείου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 14:32

3o Γυμνάσιο Αργοστολίου: Ευχαριστήριο για την εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του πολυτεχνείου

Οι μαθητές και μαθήτριες του 3ου Γυμνάσιου Αργοστολίου «Ρόκκος Χοϊδάς» με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών κυρίας Γεωργοπούλου Ελένης, Αλεξάτου Ανδρονίκης και Κωτούλα Μαρίας πραγματοποίησαν εκδήλωση για την επέτειο των 50 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».

Η αφήγηση του χρονικού των συγκλονιστικών εκείνων γεγονότων πλαισιώθηκε από το θεατρικό δρώμενο «Εμένα τι με νοιάζει;», βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα. Ιδιαίτερα ξεχωριστή στιγμή υπήρξε η μουσικοχορευτική παράσταση από μια ομάδα μαθητριών του σχολείου. Η χορωδία υπό την καθοδήγηση του Μουσικού κυρίου Πασλή Παναγιώτη συγκίνησε το κοινό. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το προσκλητήριο των νεκρών του Πολυτεχνείου.

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Όλγα Γαλιατσάτου, υπεύθυνη της Σχολής χορού Art and Style Dance School για την οργάνωση της μουσικοχορευτικής παράστασης και την κυρία Σοφία Γεωργακάκη, καθηγήτρια Αγγλικών στο 1ο Λύκειο Αργοστολίου, για την σημαντική καθοδήγησή της κατά την προετοιμασία του θεατρικού δρώμενου.


Πολύτιμη ήταν η βοήθεια του κυρίου Νίκου Μπαλατή στην κατασκευή των σκηνικών, της κυρίας Κωνσταντίνας Βαρτελάτου στη δημιουργία του ενδυματολογικού εξοπλισμού των μελών του χορού και των τεχνικών του θεάτρου.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ




00 inkefalonia general ad 300X250