28η Οκτωβρίου – Αργοστόλι: Με λαμπρότητα η παρέλαση για την επέτειο του ‘’ΟΧΙ’’

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 15:32

28η Οκτωβρίου – Αργοστόλι: Με λαμπρότητα η παρέλαση για την επέτειο του ‘’ΟΧΙ’’

Με λαμπρότητα και φέτος και υπό εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση για την επέτειο του «ΟΧΙ» στο Αργοστόλι!

Πλήθος κόσμου χειροκρότησε και θαύμασε τα νέα παιδιά, τα σχολεία και τους συλλόγους που παρέλασαν στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου!

Στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν, ο σεβ. Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος, ο Ιωάννης Ξιφαράς εκ μέρους της Κυβέρνησης, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου Νικόλας Βαλλιανάτος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αργοστολιου Σπύρος Σαμούρης, η αντιδήμαρχος Λειβαθούς Κρυσταλλία Μιχαλάτου, η Ιωάννα Μαρκέτου εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς και Ιθάκης, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας (Γιώργος Αλεξανδράτος) και Δευτεροβάθμιας (Μιλτιάδης Μελισσάς) εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ο Διοικητής ΓΝ Κεφαλονιάς Δημήτρης Μαρτίνης, η Γιάννα Κουλουμπή εκ μέρους της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας, καθώς και εκπρόσωποι των σωμάτων Ασφαλείας της Κεφαλονιάς.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν η Φιλαρμονικής του Δήμου Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας», υπό την διεύθυνση του μαέστρου Βασίλη Περλικίδη, η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλονιάς υπό την διεύθυνση του μαέστρου Άγγελου Πρωτοψάλτη, καθώς και το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου, το οποίο και άνοιξε την παρέλαση.

{https://www.facebook.com/www.inkefalonia.gr/videos/645607457451156}

Στην παρέλαση συμμετείχαν, επίσης σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αργοστολίου, το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου, οι αθλητές του ΝΟΑ και του ΝΟΚΙ, οι σπουδαστές της ΑΕΝ, το 1o σύστημα προσκόπων Αργοστολίου.

Το πιο έντονο χειροκρότημα, ήρθε για τους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κεφαλονιάς (πρώην Περατάτων) και του ΕΕΕΕΚ Αργοστολίου (Ειδικό Σχολείο Φαρακλάτων).

Την παρουσίαση της παρέλασης έκανε ο δημοσιογράφος Σάκης Βούτος.

Και του χρόνου! Χρόνια Πολλά!

Γιώργος Χαλαβαζής

 




00 inkefalonia general ad 300X250