Ευχαριστήριο της οικ. του Διονύση Ματιάτου προς το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 17:29

Ευχαριστήριο της οικ. του Διονύση Ματιάτου προς το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς

Θα θέλαμε να εκφράσουμε μέσα από την καρδιά μας ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς για τη φροντίδα και την αγάπη με την οποία περιέθαλψαν τον άνθρωπό μας σε όλο το διάστημα της μακροχρόνιας νοσηλείας του.
Ευχαριστούμε τους παθολόγους ιατρούς, κ.Κουρούκλη και κ.Χριστοδουλάκη, την πνευμονολόγο κα. Καπετανάκου, που αν και αντιλήφθηκαν ότι η πορεία ήταν προδιαγεγραμμένη, δε σταμάτησαν να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον βοηθήσουν και να τον ανακουφίσουν.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ.Μαρτίνη, για το έμπρακτο ενδιαφέρον του και τη βοήθειά του.
Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε ωστόσο στην πνευμονολόγο, κα Παπακάλα Έλενα, για την εξαιρετική της φροντίδα,την ενσυναίσθηση και το συνεχές ενδιαφέρον της. Τέτοιοι γιατροί τιμούν το επάγγελμά τους. Τέλος,θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφερθούμε σε δύο Κυρίες,χωρίς περιττά λόγια.Στις παιδιάτρους κα Βίλυ Γεωργοπούλου και κα Καλυψώ Δανελάτου. Παρότι η περίπτωσή του δεν άπτονταν της ειδικότητάς τους, τίμησαν το επάγγελμά τους, αλλά κυρίως τίμησαν την ανθρωπιά τους.

Όταν ο ανθρωπισμός συναντά την επιστήμη,τότε μόνο μπορούμε να ελπίζουμε σ' ένα καλύτερο αύριο.

Με εκτίμηση
Οικογένεια
Διονύση Ματιάτου




00 inkefalonia general ad 300X250