Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας για την Πυροσβεστική άσκηση "ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2013"

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013 15:03

Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας για την Πυροσβεστική άσκηση "ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2013"

Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κεφαλονιάς συμμετείχε στην άσκηση που διενεργήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου, με τίτλο <<ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2013>>. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στον οικισμό Χελμάτων στις 16/05/2013. Στην άσκηση συμμετείχαν όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες: Πυροσβεστική Υπηρεσία, Δασική υπηρεσία, Δήμος Κεφαλονιάς, Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών.

Επικεφαλής της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ήταν ο Α/Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Ματιάτος με υπαλλήλους και μηχανήματα ως κάτωθι:
1. Γκρέιντερ που συντήρησε δρόμους πυρόσβεσης στο χώρο της άσκησης με χειριστή τον Δημοτικό υπάλληλο κ. Ευριπίδη Νεόφυτο.
2. Φορτηγό υδροφόρα χωρητικότητας 5 τόνων
3. Ημιφορτηγό πυροσβεστικό όχημα.
4. ΙΧ αυτοκίνητο μεταφοράς προσωπικού με οδηγό τον κ. Γεράσιμο Ταραζή.

Έλαβαν μέρος στην άσκηση ο Δ/ντης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Χαράλαμπος Τουμάσης, ο Προϊστάμενος Τμήματος Αντιμετώπισης και Αποκατάστασης κ. Αναστάσιος Μινέτος και η ομάδα πυροπροστασίας με τους κ.κ.: Δημήτριο Πάρσαλη, Γεράσιμο Κουταβά, Διονύσιο Δημάτο, Θεόδωρο Ζαμπαύτη, Ευριπίδη Νεόφυτο, Λούκα Σιλιβέρδη, Νικόλαο Στεφανάτο και το Γεώργιο Χαρίτο.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας

Σπυρίδων Ματιάτος




00 inkefalonia general ad 300X250