Η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 18:00

Η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη Λαϊκή Συσπείρωση

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

                Αλεξάνδρα Μπαλού

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Δούλεψε στην Αγροτική Τράπεζα και μετέπειτα Τράπεζα Πειραιώς από όπου συνταξιοδοτήθηκε. Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης. Μέλος του Τμήματος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για την Τοπική Διοίκηση.

Ήταν μέλος του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ), Πρόεδρος του Κλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ.

Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας

Οι 43 υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι  είναι οι εξής:

  1. ΑΓΑΘΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, νέος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης στους Λιαπάδες.
  2. ΑΛΑΜΑΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, συνταξιούχος επαγγελματίας, γραμματέας του Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων Κέρκυρας του ΟΑΕΕ.
  3. ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, έφορος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας, γραμματέας του Δ.Σ. του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας.
  4. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, με Μεταπτυχιακό στις Ανθρωπιστικές Σπουδές. Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Κέρκυρας, προπονητής ποδοσφαίρου επιπέδου UΕFΑ, Γραμματέας στον Σύνδεσμο Προπονητών Κέρκυρας.
  5. ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, νοσηλεύτρια στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Κέρκυρας και Γραμματέας του Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων στο Γ.Ν. Κέρκυρας.
  6. ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ ΜΑΡΙΟΣ, εργαζόμενος στον Ιδιωτικό Τομέα, Αντιπρόεδρος στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας.
  7. ΑΣΠΙΩΤΗ ΕΙΡΗΝΗ, εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Κέρκυρας, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού και προπονήτρια στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Κέρκυρας.
  8. ΒΑΡΕΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, απόφοιτη Τ.Ε.Ι. στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, ξενοδοχοϋπάλληλος, Γραμματέας του Επιχειρησιακού Σωματείου στο «Grand Mediteranneo», Αντιπρόσωπος στο Ε.Κ. Κέρκυρας και στην Ομοσπονδία Επισιτισμού - Τουρισμού, Γραμματέας της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μέλος της Διοίκησης του Περιβαλλοντικού Αθλητικού Συλλόγου «ΚΟΡΙΣΣΟΣ».
  9. ΓΙΣΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, Κερκυραίος καλλιτέχνης, τραγουδιστής. Μέχρι σήμερα έχει χαράξει μεγάλη και σημαντική πορεία στο ελληνικό τραγούδι, με πολλές και ιδιαίτερα αξιοσημείωτες συνεργασίες με τους σημαντικότερους Έλληνες στιχουργούς, ποιητές και συνθέτες. Ερμήνευσε Θεοδωράκη, Λοΐζο, Ξαρχάκο, Μαρκόπουλο και άλλους σπουδαίους δημιουργούς. Υπήρξε ένας από τους βασικότερους αλλά και ο τελευταίος ερμηνευτής, συνεργάτης του Μάνου Χατζιδάκι.
  10. ΓΟΥΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, διευθύντρια σε Ασφαλιστική Εταιρεία.
  11. ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, συνταξιούχος έμπορος, Μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ Κέρκυρας.
  12. ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, αυτοκινητιστής, οδηγός ΤΑΞΙ.
  13. ΘΥΜΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, συνταξιούχος μαθηματικός της Μέσης Εκπαίδευσης.
  14. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ναυτεργάτης, Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ναυτεργατών Κέρκυρας.
  15. ΚΑΝΤΑ ΕΦΗ, γιατρός παθολόγος.
  16. ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, εργαζόμενος στον Ιδιωτικό τομέα, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας, Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κέρκυρας.
  17. ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, καθηγητής Φυσικής, Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Κέρκυρας, μέλος της Ε.Γ. του Νομαρχιακού Τμήματος Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ.
  18. ΚΑΡΔΑΜΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, καθηγήτρια φιλόλογος στην Ιδιωτική εκπαίδευση.
  19. ΚΕΝΤΡΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, καθηγητής Θεωρίας της Μετάφρασης στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου, συγγραφέας.
  20. ΚΟΡΩΝΑΚΗ ΒΕΡΑ, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Κέρκυρας, Περιφερειακός Σύμβουλος με την Αντικαπιταλιστική Αριστερά στα Ιόνια μέχρι το 2020.
  21. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, συνταξιούχος υπάλληλος της ΕΑΣΚ, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κέρκυρας.
  22. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, συνταξιούχος οικοδόμος.
  23. ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΜΑΡΚΟΣ, ιδιωτικός υπάλληλος, ειδικός κινησιοθεραπείας, βοηθός προπονητή καλαθοσφαίρισης στον Σύλλογο «ΠΗΓΑΣΟ» Ν. Κέρκυρας.
  24. ΜΑΖΗ ΕΛΕΝΗ, ξενοδοχοϋπάλληλος, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας.
  25. ΜΑΝΤΖΑΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΤΖΙΝΑ), συνταξιούχος ΙΚΑ, Αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας ΙΚΑ, Μέλος του Δ.Σ. του «Πολιτιστικού Συλλόγου Γαρίτσας το Άλσος».
  26. ΜΑΡΚΑΤΗ ΕΛΕΝΗ, μηχανικός, υπάλληλος του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. Κέρκυρας.
  27. ΜΙΧΑΛΑΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ, Δρ. Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Caen France, Δρ. Γεωγραφίας Πανεπιστημίου Montpellier France, πρώην Πρόεδρος Πανελλαδικής Ένωσης Νοσοκομειακών Ψυχολόγων (ΠΕΝΟΨΥ), πρώην Πρόεδρος ΕΣΥΝ. Σήμερα είναι Επιστημονικά Υπεύθυνος στην Μονάδα Απεξάρτησης «Διάπλους» του Γ.Ν. Κέρκυρας και της Μονάδας Υποστήριξης Κρίσεων του Γ.Ν. Κέρκυρας. Συνεργάτης στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Ημεροδρόμος».
  28. ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ ΝΙΚΟΣ (ΜΠΟΥΓΑΡΙΑΣ), συνταξιούχος, Μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Βελονάδων του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.
  29. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, προπονήτρια ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, δασκάλα Πιλάτες και σπουδάστρια στο ΙΕΚ Φυσιοθεραπείας.
  30. ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΟΛΓΑ, εκπαιδευτικός - φιλόλογος, ιδιοκτήτρια Φροντιστηρίου.
  31. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ, ηλεκτρολόγος.
  32. ΠΑΠΙΚΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, συνταξιούχος εργαζόμενος της ΔΕΗ
  33. ΠΑΠΠΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, νοσηλευτής στο Γ.Ν. Κέρκυρας.
  34. ΠΕΡΡΟΥ ΜΑΡΙΑ, πτυχιούχος Παντείου στην Δημόσια Διοίκηση. Εργάζεται στον Ιδιωτικό Τομέα. Ιδρυτικό Μέλος και σήμερα Μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου ΛΑΟΔΑΜΑΣ. Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών Κέρκυρας, του Συλλόγου «Διάπλους» και του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου Κέρκυρας.
  35. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, οικοδόμος ελαιοχρωματιστής.
  36. ΣΑΙΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ, εκπαιδευτικός - μαθηματικός στην ιδιωτική εκπαίδευση.
  37. ΣΑΜΟΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, φιλόλογος.
  38. ΣΕΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, συνταξιούχος, Ταμίας στον Αγροτικό Σύλλογο Αϊ-Μαθιά. Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αϊ-Μαθιά στο χορευτικό, στο θεατρικό και στο χορωδιακό τμήμα.
  39. ΣΚΟΡΔΙΛΗ ΒΑΛΙΑ, ξεναγός και μεταφράστρια.
  40. ΤΣΕΡΚΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ. Δραστηριοποιείται στον τομέα μελετών Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, με κύρια απασχόληση επισκευών κτιρίων. Κατά το διάστημα 1997-2001 διετέλεσε Τεχνικός Σύμβουλος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Με πλούσια εμπειρία, όσον αφορά την υλοποίηση και τον προγραμματισμό των δημόσιων έργων.
  41. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΜΠΑΜΠΗΣ, συνταξιούχος γιατρός, Περιφερειακός Σύμβουλος, Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Κέρκυρας.
  42. ΧΟΥΔΑΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ, ιστορικός, Διδάκτωρ του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών, αρθρογράφος, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Τουρισμό.
  43. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, βρεφονηπιοκόμος, υπάλληλος του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Τοπικού Παραρτήματος Κέρκυρας του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ, Μέλος του Δ.Σ. των Εργαζομένων στους ΟΤΑ Κέρκυρας.

Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Οι 18 υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι είναι οι εξής:

  1. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, κτηνοτρόφος, Μέλος του Δ.Σ. του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Απόφοιτος της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.
  2. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου της Νάπολης Ιταλίας στην Κοινωνιολογία με ειδικότητα στην Κοινωνική Ψυχολογία. Απόφοιτος Θεατρικής Σχολής Αιμίλιου Βεάκη. Εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο έως το 2022. Εργάζεται στο Δήμο Αργοστολίου στο Τμήμα Πρόνοιας και Τρίτης Ηλικίας.
  3. ΓΑΡΜΠΗ ΑΙΜΙΛΙΑ, απόφοιτη του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας της Κύπρου, με Μεταπτυχιακές σπουδές στο ΕΚΠΑ και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας της Κύπρου. Εργάζεται στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
  4. ΓΑΡΜΠΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ, μεταλλειολόγος μηχανικός, απόφοιτη του ΕΜΠ. Εργάζεται ως συμβασιούχος στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος της ΔΕΗ. Μέλος στο ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Αθλημάτων ΕνοΙυίίοη και μέλος του Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας.
  5. ΓΚΙΣΓΚΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, αποφοίτησε από την Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στην Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Δουλεύει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο Αργοστόλι. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης και Περιφερειακός Σύμβουλος.
  6. ΔΙΑΜΑΝΤΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, συνταξιούχος πλοίαρχος του εμπορικού Ναυτικού. Κατά την ενεργό υπηρεσία του υπήρξε στέλεχος της Ναυτεργατικής Συνδικαλιστικής Κίνησης.
  7. ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, Οικονομολόγος. Εργαζόμενος σε σούπερ μάρκετ. Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
  8. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, απόφοιτος ΤΕΙ Τουριστικών Επαγγελμάτων. Εργαζόμενη σε ξενοδοχείο. Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Τουρισμού-Επισιτισμού και Μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Υποψήφια Βουλευτής στις τελευταίες δυο εκλογικές αναμετρήσεις με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης.
  9. ΜΕΣΣΟΛΩΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, έχει τελειώσει ΤΕΙ Λογιστικής και διατηρεί λογιστικό γραφείο. Είναι Μέλος του Δ..Σ της Ένωσης Φοροτεχνικών Κεφαλονιάς και Ιθάκης.
  10. ΜΟΣΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Είναι Μεταδιδακτορικός Ερευνητής Σύγχρονης Ιστορίας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργάστηκε για χρόνια στην Ιδιωτική Εκπαίδευση και συμμετείχε στο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Υπήρξε Γραμματέας της ΚΟΒ Σάμης - Πυλάρου του ΚΚΕ. Είναι μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  11. ΜΠΑΛΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, τελειόφοιτος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Μέλος του Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών.
  12. ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρυά της Ερίσου. Βιολόγος απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών. Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Ήταν Μέλος του Σωματείου της ΕΛΜΕΚΙ. Σήμερα κατοικεί στην Λειβαθώ.
  13. ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ, απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος του ίδιου Τμήματος. Εργάζεται στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ. Κεφαλονιάς και Ιθάκης τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ προηγουμένως διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του ίδιου Δ.Σ. Υπήρξε αιρετό Μέλος του ΠΥΣΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Επίσης διετέλεσε Πρόεδρος του Παραρτήματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.
  14. ΤΣΙΜΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, απόφοιτη του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Χαλκίδας. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στην Σάμη. Είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Σάμης και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αιγιαλός» Σάμης.
  15. ΦΑΡΑΚΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος. Είναι μέλος του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Μέλος της ΕΟΕ της Τ.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ.

   Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι στην Ιθάκη είναι οι εξης:

  1. ΓΡΙΒΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΓΓΕΛΙΚΑ), μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Ιθάκης και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ Ιθάκης, εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
  2. ΓΡΙΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ, δημοτικός υπάλληλος στην Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Ιθάκης.
  3. ΠΕΡΙΧΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Καλαμάτας. Ασχολείται με τον κλάδο της εστίασης στην Βόρεια Ιθάκη και είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ιθάκης με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

                    Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου

Οι 17 υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι είναι οι εξής:

  1. ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΗΛΙΑΣ, ελεύθερος επαγγελματίας - μηχανικός αυτοκινήτων και σκαφών.
  2. ΚΑΛΟΓΕΡΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ, δικηγόρος, Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ζακύνθου.
  3. ΚΑΠΝΙΣΗ ΤΑΣΙΑ, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑΖ.
  4. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ, κοινωνική λειτουργός, υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου.
  5. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΒΟΥΛΑ, υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ζακύνθου.
  6. ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, Περιφερειακός Σύμβουλος , Αντιπρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις ΔΟΥ.
  7. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, μαθητής, Μέλος του Τομεακού Συμβουλίου της ΚΝΕ στη Ζάκυνθο, Μέλος του 15μελούς του 1ου Λυκείου Ζακύνθου και της νεοσύστατης Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Ζακύνθου, επιτυχών στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Τεχνολογίας Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών και εποχικός ξενοδοχοϋπάλληλος.
  8. ΛΑΖΟΥ ΜΑΡΙΑ, εκπαιδευτικός - φυσικός, εργάζεται στο 1ο Λύκειο Ζακύνθου.
  9. ΛΙΒΕΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ, ειδικευόμενη Ψυχίατρος.
  10. ΜΠΟΥΡΣΑΛΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ, έμπορος, Μέλος της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου.
  11. ΠΑΛΛΑΔΙΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, μηχανολόγος - εκπαιδευτικός στο ΕΠΑΛ Ζακύνθου. Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Ζακύνθου.
  12. ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, χειρούργος μαιευτήρας γυναικολόγος, Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ζακύνθου.
  13. ΡΟΥΣΙΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, φαρμακοποιός, Γραμματέας του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ζακύνθου.
  14. ΣΟΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΕΦΚΑ Ζακύνθου.
  15. ΣΤΡΟΥΖΑΣ ΤΑΚΗΣ, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, Μέλος της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ζακύνθου, Γραμματέας του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ζακύνθου.
  16. ΣΧΙΖΑ ΚΑΝΕΛΛΑ, νηπιαγωγός, μέλος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Ζακύνθου.
  17. ΦΑΡΑΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ, αγρότης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ζακύνθου.

                                            Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας

Οι 8 υποψήφιοι  Περιφερειακοί Σύμβουλοι είναι  οι εξής:

  1. ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ), οικοδόμος ελαιοχρωματιστής και Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Λευκάδας.
  2. ΓΑΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος (οικογενειακή επιχείρηση).
  3. ΘΕΡΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Λευκάδας και Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων ΟΤΑ Λευκάδας.
  4. ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΗΛΙΑΣ (Παπαρήγας), ιδιοκτήτης καφέ στο Μεγανήσι.
  5. ΚΑΒΒΑΔΑ ΜΑΡΙΑ, φοροτεχνικός - ελεύθερος επαγγελματίας.
  6. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ, εποχιακή εργαζόμενη στον τουρισμό, Γενική Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας.
  7. ΚΟΛΥΒΑ ΕΥΓΕΝΙΑ (Βγένα), συνταξιούχος υπάλληλος ΤΑΟΛ, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Σκάροι» και Περιφερειακή Σύμβουλος .
  8. ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ, συνταξιούχος Ναυτικός, κάτοικος Μεγανησίου.

                                                                31.08.2023

«Μαζί με τον λαό των νησιών μας στους αγώνες για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων»




00 inkefalonia general ad 300X250