Στο Φισκάρδο δυο Κεφαλονίτες Πρόεδροι από το χώρο της ναυτιλίας

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 14:11

Στο Φισκάρδο δυο Κεφαλονίτες Πρόεδροι από το χώρο της ναυτιλίας

Στο μαγευτικό Φισκάρδο βρέθηκαν πρόσφατα η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού και ο Πρόεδρος του Propeller Club Πειραιά Κωστής Φραγκούλης και γευμάτισαν μαζί στο εστιατόριο «Τασσία».

Η Μελίνα Τραυλού, κόρη του καπετάν Νικόλα Τραυλού από τα Περατάτα ειναι Πρόεδρος της Neptune Lines και Neptune Dry ενω βρίσκεται «στο τιμόνι» της Ένωσης, αφήνοντας το δικό της προσωπικό στίγμα στον κλάδο που εκπροσωπεί.

Οι καλά γνωρίζοντες επισημαίνουν ότι πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα, πάντα παρούσα, όταν της ζητείται στήριξη της Κεφαλονιάς, μέσω δωρεών, την οποία προσφέρει απλόχερα και πάντα αθόρυβα.

Ο Κωστής Φραγκούλης ειναι ιδρυτής και CEO της Franman και Πρόεδρος του Ρropeller Club Πειραιά που ειναι το αρχαιότερο κοινωνικό σωματείο της Ναυτιλίας στην Ελλάδα.

Ειναι κεφαλονίτης από την πλευρά της μητέρας του, εγγονός του πλοιοκτήτη Νικόλαου Μιχαλιτσιάνου απο το Ληξούρι. Ειναι και αυτός λάτρης της Κεφαλονιάς και επισκέπτεται τακτικά το νησί. Ειναι κουμπάροι με τον Πολυχρόνη Δενδρινό ενός εκ των ιδιοκτητών του δημοφιλούς εστιατορίου.


Χρήστος Λαμπράκης

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.




00 inkefalonia general ad 300X250