Το πρώτο δ.σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμιναράτων «Ο Αετός»

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Μαΐου 2013 10:17

Το πρώτο δ.σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμιναράτων «Ο Αετός»

Το πρώτο συμβούλιό του εξέλεξε ο νέος πολιτιστικός Σύλλογος του Χωριού μας. Σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Λαογραφικού  Μουσείου διεξήχθησαν οι πρώτες εκλογές του Νεοσύστατου Πολιτιστικός Σύλλογος Καμιναράτων ‘ Ο Αετός’ Τα εκλεγέντα μέλη του Δ.Σ είναι: Αντωνάτος Παναγής του Χρήστου Βασιλάτου Χρυσούλα του Αποστόλη

Μαρούλης Παναγής του Κώστα

Σταθάτος Ιωάννης  του Πέτρου

Φανός Νίκος του Μιχάλη

Φανός Χρήστος του Αθανασίου

Χατζηκυριάκος Γεώργιος  (σύζυγος της Βασιλάτου Τέτας)

Εντός των προσεχών ημερών  θα γίνει συνεδρίαση  για την εκλογή του προεδρείου.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας  τους συγχαίρει για εκλογή τους και είναι σίγουρο ότι  οι δύο Σύλλογοι του χωριού μας θα συνεργαστούν για να προσφέρουν τα μέγιστα. Και θέλουμε και μπορούμε.

Δυστυχώς  όπως λειτουργεί σήμερα το κράτος, με τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που έχουν οι υπηρεσίες του,  οι μόνοι που μπορούν να προσφέρουν κάποιο κοινωνικό ή πολιτιστικό έργο  είναι οι Σύλλογοι.

Ο νέος Σύλλογος στο σύντομο χρόνο που δραστηριοποιείτε έχει να παρουσιάσει ένα σημαντικό έργο τόσο σε κοινωνική προσφορά όπως   καθαρισμός  διαφόρων περιοχών του χωριού μας όπως και σε ψυχαγωγικό με τον Αποκριάτικο χορό  και το Πασχαλινό γλέντι που έκανε στο Σχολείο.

Καλή Δύναμη  σε όλους, την  χρειάζονται όπως χρειάζονται και την υποστήριξη όλων των συγχωριανών.

Παρακάτω παραθέτουμε φωτογραφίες  από δραστηριότητές του ‘ ΑΕΤΟΥ’ 

Πηγή: http://kaminarata.gr

 

2013-03-16-Αποκριατικος Χορο.- (58)-Κυριακος-

2013-05-06-Χορος Σχολειο (4)

1.. 1 Καθαρισμός Κελιού (2) Καθαρισμός Κελιού (3) Καθαρισμός Κελιού (4) Καθαρισμός Κελιού (5) Καθαρισμός Κελιού (6) Καθαρισμός Κελιού (7) Καθαρισμός Κελιού (8) Καθαρισμός Κελιού (9) Καθαρισμός Κελιού (10) Καθαρισμός Κελιού (11) Καθαρισμός Κελιού (12) Καθαρισμός Μουσείου (1) Καθαρισμός Μουσείου (2) Καθαρισμός Μουσείου (3) Καθαρισμός Μουσείου (4) Καθαρισμός Μουσείου (5) Καθαρισμός Μουσείου (6) Καθαρισμός Μουσείου (7) Καθαρισμός Μουσείου (8) Καθαρισμός Μουσείου (9) καθαρισμος Σχολείου (1) καθαρισμος Σχολείου (2)


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250