Έτοιμη η Πλατιά Άμμος για το Καλοκαίρι

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Μαΐου 2013 09:30

Έτοιμη η Πλατιά Άμμος για το Καλοκαίρι

Για μία ακόμα φορά οι Καμιναράδες έδειξαν την αγάπη τους για την Πλατιά Άμμο.

Εκεί που η πολιτεία δεν θέλει ή δεν μπορεί, οι Καμιναράδες είναι έτοιμοι να παρέμβουν και να δώσουν λύση.

Έτσι  στις αρχές της καλοκαιρινής περιόδου,   σύμφωνα με την ιστοσελίδα  kaminarata.gr, καθάρισαν τα σκαλοπάτια  πρόσβασης προς την παραλία τα οποία  είχαν σχεδόν εξαφανιστεί από τις πέτρες που είχαν πέσει με τις μεγάλες νεροποντές του χειμώνα.

Α. (1) Α. (5) Α. (6) Α. (7) Α. (9) Β (2) Β (5) Β (7) Β (8) Γ (1) Γ (2) Γ (3) Γ (4) Γ (6) Γ (7) Γ (8) Γ (9) Γ (10)

Ακολούθως ο πρόεδρος του χωριού ζήτησε από την δημοτική αρχή κάποια χρήματα για να αποκατασταθούν τα κάγκελα που είχαν καταστραφεί, και να καθαριστεί ο δρόμος που δυστυχώς παρά τις πομπώδεις  υποσχέσεις από όλες τις δημοτικές αρχές παραμένει πάνω από 10 χρόνια από την εποχή δημαρχίας του κ. Κατσιβέλη, χωρίς άσφαλτο.

Η δημοτική αρχή πράγματι προθυμοποιήθηκε και υποσχέθηκε ένα ποσό για τα έργα αυτά αλλά όπως είναι φυσικό τα χρήματα αυτά θα εγκριθούν μετά από 2-5 μήνες.

Κανείς όμως δεν εμπιστεύεται πλέον τον δήμο και δεν αναλάμβανε να φτιάξει τα κάγκελα.

Εδώ παρενέβη για μία ακόμα φορά ο Σύλλογός μας και αποφάσισε να δώσει για τα έργα αυτά 500 € τα οποία θα του επιστραφούν όταν πληρωθούν από τον δήμο!!!

Ακολούθως επειδή ο δήμος δεν διαθέτη χειριστή για το μεγάλο μηχάνημα που διαθέτει!!!!!!!!!  Ο δρόμος καθαρίστηκε από τον Γαλιατσάτο Κώστα του Σπύρο ο οποίος προθυμοποιήθηκε  να το κάνει.

Μετά από αυτές τις παρεμβάσεις η Πλατιά Άμμο ήταν από την Μεγάλη βδομάδα έτοιμη και υποδέχθηκε δεκάδες επισκέπτες  οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τον καταπληκτικό καιρό έκαναν το μπάνιο τους εκεί.

Ευχαριστούμε όλους τους Καμιναράδες που βοήθησαν και καθαρίστηκαν τα σκαλοπάτια  αλλά και τους Χαρόβα Κώστα, Μαρούλη Διονύση του Μεμάγγελου και Κώστα Βασιλάτο του Νικολάου οι οποίοι με πολύ μεγάλη προσπάθεια και κούραση  επισκεύασαν και αντικατέστησαν τα χαλασμένα κάγκελα.

Καλά μπάνια στην Πλατιά Άμμο

Και ελπίζουμε κάποια στιγμή να φωτίσει ο θεός τους υπευθύνους  να καταλάβουν την αξία της Πλατιάς Άμμου για ολόκληρη την Παλική και να ασφαλτοστρώσουν τον δρόμο.

 Πηγή: http://kaminarata.gr

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250