Ο Πόρος Κεφαλονιάς στο Ionian Channel με την Αγγελική Σπυροπούλου! (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 20:24

Ο Πόρος Κεφαλονιάς στο Ionian Channel με την Αγγελική Σπυροπούλου! (video)

Ο καλύτερος πρεσβευτής της Κεφαλονιάς γενικότερα αλλά και του Πόρου μας απόδειξε ότι είναι ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Τ.Β.Α. (Εμπόρων Επαγγελματιών Τουριστικών Καταλυμάτων - Επιχειρήσεων Βιοτεχνών Αγροτών) "Άτρος" Λευτέρης Στελλάτος στην συνέντευξη διαφήμιση του νησιού μας που παραχώρησε στην εξαιρετικά αξιόλογη δημοσιογράφο του Ionian Channel Αγγελική Σπυροπούλου της μεσημεριανής εκπομπής "Χαμηλή Πτήση!"

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου του Πόρου Κεφαλονιάς Λευτέρης Στελλάτος είχε δύο βασικά θέματα: Την ιστορική πρώτη άφιξη κρουαζιερόπλοιου στον Πόρο Κεφαλονιάς και την πορεία του τουρισμού στον τόπο μας!

Καταρχάς, με αφορμή το φωτορεπορτάζ μου από την άφιξη την Κυριακή του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στην ιστορία του Πόρου Κεφαλονιάς, που είδαν στο Ionion Channel, ο Λευτέρης Στελλάτος είπε πως αυτή η ιστορική άφιξη δίνει το μεγάλο έναυσμα για την ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας και στα υπόλοιπα κοντινά μέρη του νησιού μας!

Αναφέρθηκε ακόμα στην παραδοσιακή Κεφαλονίτικη φιλοξενία και στις προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη και άλλων μορφών τουρισμού στο νησί μας (όπως του θρησκευτικού, θαλάσσιου και καταδυτικού τουρισμού καθώς και τα εξτρέμ σπορ που ενδιέφεραν παρά πολύ την δημοσιογράφο Αγγελική Σπυροπούλου!)

Τέλος, ο Λευτέρης Στελλάτος όταν ρωτήθηκε για την πορεία του τουρισμού στην Κεφαλονιά μας και είπε πως στην αρχή της σεζόν είχε μια κάμψη σε σχέση με πέρυσι την οποία απέδωσε στην πτώση εισοδημάτων των Ευρωπαίων πολιτών, στην πανδημία και την ενεργειακή κρίση! Όμως, ανέφερε πως τα μηνύματα που έχει για την μελλοντική φετινή πορεία του τουρισμού μας είναι εξαιρετικά αισιόδοξα και πως όλα θα πάνε τελικά καλά!

Για περισσότερα και αναλυτικότερα παρακαλώ δείτε ολόκληρο το ακόλουθο βίντεο μου από την σημαντική αυτή συνέντευξη του Λευτέρη Στελλάτου στο Ionion Channel:

{https://youtube.com/watch?v=eCq0HGsH9tw}

Σπύρος Καγκάδης

 

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250