Άλυτα παραμένουν τα προβλήματα στην Άσσο – Τι αναφέρει ο πρόεδρος Χρήστος Κοκκόλης στον COSMOS 96,5

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 12:31

Άλυτα παραμένουν τα προβλήματα στην Άσσο – Τι αναφέρει ο πρόεδρος Χρήστος Κοκκόλης στον COSMOS 96,5

Ο πρόεδρος της Άσσου Χρήστος Κοκκόλης, φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα και αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, ενώ τόνισε ότι την Κυριακή των εκλογών η νεροποντή που έπληξε την περιοχή προκάλεσε επιπρόσθετα προβλήματα.

«Το μεσημέρι της Κυριακής και ενώ ο καιρός φαινόταν καλός, ξεκίνησε μια μπόρα η οποία κράτησε μια ώρα και μάλιστα για κάποιο διάστημα έριξε χαλάζι, σαν αμύγδαλο. Δημιουργείται πρόβλημα, γιατί τα νερά από τις βροχές περνώντας από τα φρεάτια συσσωρεύονται σε έναν σωλήνα ο οποίος καταλήγει στην παραλία. Εμείς – με τις νεροποντές – κάθε χρόνο φτιάχνουμε την παραλία, αλλά φέτος μας απαγόρευσαν να βάλουμε κάποιο μικρό μηχάνημα να την στρώσουμε και από τον αέρα και το κύμα, τα μπάζα και τα χαλίκια έχουν φράξει την έξοδο του σωλήνα. Δηλαδή με μια δυνατή βροχή όπως η προχθεσινή δεν υπάρχει τρόπος τα νερά από τα φρεάτια – δια μέσου του αγωγού - να φύγουν και πλημμύρισε όλη η πλατεία και το νερό μπήκε μέσα σε μαγαζιά και δημιούργησε προβλήματα.

Ο δρόμος που οδηγεί στην Άσσο  - που έχουμε πει ότι έχει μεγάλο πρόβλημα – παραμένει όπως ήταν και κάθε φορά, με κάθε νεροποντή γίνεται χειρότερος. Έχω προσπαθήσει να έρθω σε επαφή με τα τουριστικά γραφεία που καθημερινά «κατεβάζουν» τουρίστες στην Άσσο, για να συζητήσουμε το θέμα του δρόμου, γιατί και τα ίδια τα λεωφορεία κινδυνεύουν. Ένα άλλο θέμα που θέλω να συζητήσω μαζί τους  (σ.σ. με τους υπεύθυνους των τουριστικών γραφείων) είναι ότι θα πρέπει να φτιαχτεί μια επιπλέον χημική τουαλέτα για να εξυπηρετούνται οι τουρίστες των λεωφορείων, διότι οι μοναδικές δημόσιες τουαλέτες είναι 2 χιλιόμετρα μακριά, στο άλλο πάρκινγκ. Είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι και θέλουμε να τους εξυπηρετήσουμε. Αν φύγουν οι επισκέπτες δυσαρεστημένοι, αυτό θα είναι μια δυσφήμιση για το χωριό μας.  Για αυτά θέλω να συζητήσω μαζί τους και να υπάρξει συνεργασία».




00 inkefalonia general ad 300X250