Μήνυμα συστράτευσης από τον Αλέξανδρο Παρίση για τη νίκη της ΝΔ - "Μπαίνω μπροστά στον αγώνα..."

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 13:53

Μήνυμα συστράτευσης από τον Αλέξανδρο Παρίση για τη νίκη της ΝΔ - "Μπαίνω μπροστά στον αγώνα..."

 Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ήρθε εδώ,  στο νησί μας, στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι,  παρά τις κακές καιρικές συνθήκες,  για να συναντήσει  τους συμπατριώτες μας  και να μας μεταφέρει το μήνυμα, πως σ’ αυτές τις εκλογές δεν υπάρχει άλλη λύση από μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ.

  Ήρθε εδώ, για να δείξει το  προσωπικό του ενδιαφέρον, για τα έργα υποδομής που γίνονται στα νησιά μας, για τα δύο νοσοκομεία μας, για το Μουσείο μας, για το δρόμο Αργοστολίου -Πόρου.

  Ήρθε για να μας πει, πως τα νησιά μας θα παραμείνουν “γαλάζια” και γι’ αυτό  βάζει στοίχημα, με όποιον αμφιβάλει.

    Σας καλώ  αυτό το στοίχημα   να το κερδίσουμε όλοι μαζί. 

    Ενωμένοι για μια Κεφαλονιά, για μια Ιθάκη, για μια Ελλάδα που θα πηγαίνει μπροστά, σταθερά και τολμηρά, χωρίς επικίνδυνους πειραματισμούς.

   Μπαίνω μπροστά στον αγώνα για τη νίκη της ΝΔ, για να μην πάνε χαμένα τα τέσσερα χρόνια δημιουργίας και έργων, για να μην ξεχαστούν πάλι τα νησιά μας. 

    Είμαι σίγουρος πως με τον  Κυριάκο Μητσοτάκη, θα κερδίσουμε το στοίχημα, ώστε η Κεφαλονιά και η Ιθάκη, να μην πισωγυρίσουν,  αλλά να δουν καλύτερες εποχές και να παραμείνουν  στο δρόμο της προόδου, της ανάπτυξης και της προκοπής για την ευημερία όλων των συμπατριωτών μας.




00 inkefalonia general ad 300X250