«Τα νιάτα, μας γέμισαν αισιοδοξία!» - Η παρέλαση για την επέτειο του «ΟΧΙ» στο Αργοστόλι! Πλήθος κόσμου καταχειροκρότησε τους συμμετέχοντες (εικόνες/video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 20:19

«Τα νιάτα, μας γέμισαν αισιοδοξία!» - Η παρέλαση για την επέτειο του «ΟΧΙ» στο Αργοστόλι! Πλήθος κόσμου καταχειροκρότησε τους συμμετέχοντες (εικόνες/video)

«Τα νιάτα, μας γέμισαν αισιοδοξία!» - Μια όμορφη ηλιόλουστη μέρα και μία υπέροχη μαθητική παρέλαση για την επέτειο του «ΟΧΙ» στο Αργοστόλι!

Πλήθος κόσμου χειροκρότησε και θαύμασε τα νέα παιδιά, τα σχολεία και τους συλλόγους που παρέλασαν στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου!

Στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν, ο σεβ. Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος, ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, o οποίος εκπροσώπησε και την κυβέρνηση, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου Νικόλας Βαλλιανάτος, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Γαλιατσάτος, ο σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Αργοστολίου Βίκτωρας Ρουχωτάς, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Σπανός, εκπρόσωποι των σωμάτων Ασφαλείας της Κεφαλονιάς.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν η Φιλαρμονικής του Δήμου Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας», υπό την διεύθυνση του μαέστρου Βασίλη Περλικίδη, η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλονιάς υπό την διεύθυνση του μαέστρου Άγγελου Πρωτοψάλτη, καθώς και το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου, το οποίο και άνοιξε την παρέλαση.

Στην παρέλαση συμμετείχαν, σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αργοστολίου, το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου, οι αθλητές του ΝΟΑ, οι σπουδαστές της ΑΕΝ, το 1o σύστημα προσκόπων Αργοστολίου. Το πιο έντονο χειροκρότημα, ήρθε για τους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κεφαλονιάς (πρώην Περατάτων)!

Την παρουσίαση της παρέλασης έκανε ο δημοσιογράφος Σάκης Βούτος, ενώ τα μηνύματα για την επέτειο διάβασε η Ελένη Κουνάδη, από το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου

Και του χρόνου!

Γιώργος Χαλαβαζής

 

 

 

 

 

{https://www.facebook.com/www.inkefalonia.gr/videos/819055999426615} {https://www.facebook.com/www.inkefalonia.gr/videos/874133897082748} {https://www.facebook.com/www.inkefalonia.gr/videos/475130977922391}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250