Ξεκινούν εργασίες καθαρισμού των υδατοδεξαμενών στα Πουλάτα και σε όλη τη Δ.Ε. Σάμης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 16:30

Ξεκινούν εργασίες καθαρισμού των υδατοδεξαμενών στα Πουλάτα και σε όλη τη Δ.Ε. Σάμης

Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η 14η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Δήμων Κεφαλλονιάς.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η εκτέλεση εργασιών καθαρισμού του περιβάλλοντα χώρου των συνολικά 11 δεξαμενών ύδρευσης που υπάρχουν στη Δημοτική Ενότητα Σάμης. Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο υδατοδεξαμενές σε Πουλάτα, Σάμη, Ζερβάτα και Μεγάλη Βόλτα, για μία υδατοδεξαμενή σε Πυργί και Χαλιωτάτα και για μία υδρομάστευση στα Κουλουράτα.

Οι σχετικές, υπό αναγκαία διεξαγωγή, εργασίες καθαρισμού, θα διεξαχθούν τόσο χειρωνακτικά σε δύσβατα σημεία, όσο και με τη χρήση των κατάλληλων μηχανημάτων έργου για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση της ξεραμένης βλάστησης και των πιθανών προεξεχόντων κλαδιών δέντρων που δυσχεραίνουν τη διέλευση πεζών και οχημάτων.

Το κόστος του έργου ανέρχεται σε €10.000 πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α. και θα βαρύνει τον κωδικό «Επισκευή – Συντήρηση Αντλιοστασιών και Δεξαμενών Δ.Ε. Σάμης» του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισμού της επιχείρησης για το έτος 2022.

Πηγή: poulatakefalonias.gr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250