Υποβρύχιο του βρετανικού στόλου καταπλέει σήμερα στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 01 Απριλίου 2013 10:06

Υποβρύχιο του βρετανικού στόλου καταπλέει σήμερα στο Αργοστόλι

Υποβρύχιο του βρετανικού στόλου καταφτάνει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες σήμερα το μεσημέρι στο Αργοστόλι. Όπως μάθαμε με το άκουσμα της άφιξη του υποβρυχίου στον δήμο Κεφαλονιάς έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες υποδοχής του.Μάλιστα από την δημοτική αρχή τονίζεται πως «μετά τα κρουαζιερόπλοια το νησί της Κεφαλονιάς προτιμούν πλέον και τα υποβρύχια!». Το υποβρύχιο θα καταπλεύσει στο μπαστούνι στις 12 το μεσημέρι και εκεί θα στηθεί η υποδοχή που έχει ετοιμάσει όπως πάντα με πολύ προσοχή ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος.

Όπως μάθαμε ο κ. Κεκάτος θα χαρίσει στον κυβερνήτη και το πλήρωμα αναμνηστικά δώρα του νησιού, αλλά και μία κορνίζα με την φωτογραφία του δημάρχου της Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση για να τους προστατεύει από κάθε κακό.

Στα συν της άφιξης είναι πως το υποβρύχιο μεταφέρει μαζί του και 12 βιετναμέζους τουρίστες, οι οποίοι θα κάνουν βόλτα στο Λιθόστρωτο και εν συνεχεία θα περιηγηθούν στα αξιοθέατα της Κεφαλονιάς.

«Νίκη 93.48% για το νησί. Όσο είναι δήμαρχος ο Παρίσης θα δείτε και διαστημόπλοια στην Κεφαλονιά!»

Από την Αθήνα όπου βρίσκεται ο Αλέξανδρος Παρίσης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του γι' αυτή την σημαντική άφιξη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως με δικές του κινήσεις εκτός από κρουαζιερόπλοια και υποβρύχια σε λίγο καιρό θα καταφτάσουν στην Κεφαλονιά και ... αεροπλανοφόρα, ενώ έκανε λόγο για άλλη μία νίκη της δημοτικής αρχής επισημαίνοντας πως:«Είναι μία νίκη 93,48% για το νησί. Όσο είναι δήμαρχος ο Παρίσης μέχρι και διαστημόπλοια θα δείτε στο νησί. Άλλωστε με διαβεβαίωσαν από την NASA πως η Κεφαλονιά μπήκε στο πρόγραμμα εξερεύνησης του διαστήματος».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το υποβρύχιο θα μεταβεί στις 16.00 στο Ληξούρι, όπου θα στηθεί σεμνή τελετή και την υποδοχή θα κάνει ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Θεοφιλάτος προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας μάντολες , στις 18.00 το υποβρύχιο θα ταξιδέψει το δρομολόγιο Σάμη – Ιθάκη, θα κάνει μία βόλτα από Τραπεζάκι και Λουρδά, για να αναχωρήσει γύρω στις 11 το βράδυ για Κυλλήνη όπου και θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα εντοπισμού ναρκών.

ypobrixio




00 inkefalonia general ad 300X250