Ο Ναπολέων Μαραβέγιας στον COSMOS 96,5 : Μέρος του κέντρου καλύπτεται σήμερα από τη ΝΔ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 01:22

Ο Ναπολέων Μαραβέγιας στον COSMOS 96,5 :  Μέρος του κέντρου καλύπτεται σήμερα από τη ΝΔ

Στον COSMOS 96,5 και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Αλοϊζο & Σπυριδούλα Αναλυτή μίλησε χθες ο καθηγητής του ΕΚΠΑ και πρώην Υπουργός Ναπολέοντας Μαραβέγιας, με αφορμή την έντονη φημολογία για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Κεφαλονιά.

Ο κ. Μαραβέγιας παραδέχθηκε ότι βρέθηκε στη σύσκεψη των φορέων αφού προηγουμένως είχε λάβει σχετική εντολή από το γραφείο του Πρωθυπουργού και υπογράμμισε ότι ένα μέρος του κέντρου καλύπτεται σήμερα από τη Νέα Δημοκρατία.

Παραδέχθηκε ότι ένας από τους λόγους που τον ώθησαν να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός δεν κάνει εκλογές τώρα και αφήνει να γίνουν όταν εξαντληθεί η τετραετία.

Για το ζήτημα των παρακολουθήσεων τόνισε ότι κανένας Πρωθυπουργός δεν έχει καμία διάθεση να παρακολουθεί τηλέφωνα και υπογράμμισε το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης ανέλαβε την πολιτική ευθύνη.

Τόνισε ότι οι Βουλευτές του νομού αξίζει τον κόπο να εκφράζονται σε, πανελλήνιο ή και διεθνές επίπεδο, γεγονός που μπορεί να επιτευχθεί με τη εκλογή καθηγητών στον βουλευτικό θώκο.

Ο κ. Μαραβέγιας υπογράμμισε το έντονο κεφαλονίτικο στοιχείο του, από την εποχή που φοιτούσε στο Βαλλιάνειο γυμνάσιο Κεραμειών εως την εποχή που βρίσκονταν στο τιμόνι του τότε ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και συμμετείχε στην προσπάθεια διάσωσης του τμήματος ψηφιακών μέσων επικοινωνίας.

Τέλος εξέφρασε την άποψη η εκλογική διαδικασία να πραγματοποιηθεί σε πολιτισμένο ύφος , χωρίς οξύτητα και ακρότητες. 




00 inkefalonia general ad 300X250