Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο - Υπογράφηκε η σύμβαση για στέγαση νέου νηπιαγωγείου! (εικόνες/video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022 18:12

Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο - Υπογράφηκε η σύμβαση για στέγαση νέου νηπιαγωγείου! (εικόνες/video)

Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος στο Δημαρχείο Αργοστολίου

Μετά τη σύσκεψη στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας, ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αργοστολίου όπου ο Διοικητής της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, Σπύρος Πρωτοψάλτης και ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, υπέγραψαν σύμβαση 15ετούς παραχώρησης ακινήτου του τ. ΟΑΕΔ που δεν αξιοποιείται αυτή τη στιγμή στον Δήμο, για τη στέγαση νηπιαγωγείου, κάτι που αποτελούσε αίτημα των δημοτικών αρχών.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε πάνω σε αυτό:

«Χαίρομαι όταν αξιοποιείται η περιουσία του δημοσίου για καλό σκοπό και όταν παραχωρείται, ειδικά όταν πρόκειται για τόσο ευαίσθητα ζητήματα όπως η προσχολική αγωγή. Είναι σημαντικό να στεγαστεί ένα νηπιαγωγείο σε ένα χώρο ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν ουσιαστικά αχρησιμοποίητος». 

Στο δημαρχειο, βρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σαμούρης, Διονύσης Μινέτος, Σπύρος Ματιάτος. 

Ο πρωθυπουργός δέχθηκε ως δώρο απο τον Δήμαρχο Αργοστολίου, ένα περίτεχνο κέντημα από αθάνατο από το  Χαροκόπειο Εργαστήριο Αργοστολίου. 

Γιώργος Χαλαβαζής 

 

 DSC 0390DSC 0392DSC 0401DSC 0404DSC 0410DSC 0420DSC 0423DSC 0424DSC 0425 1




00 inkefalonia general ad 300X250