Ο Στάθης Τσελέντης στον COSMOS 96,5 για τα ζητήματα του Φισκάρδου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 13:31

Ο Στάθης Τσελέντης στον COSMOS 96,5 για τα ζητήματα του Φισκάρδου

Στον ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS 96,5  στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα», με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Αλοίζο και Σπυριδούλα Αναλυτή, φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φισκάρδου Στάθης Τσελέντης , ο οποίος αναφέρθηκε:

Στις πρόσφατες παρεμβάσεις  του Δήμου Σάμης  στο Φισκάρδο: « Αποκαταστάθηκε η ζημιά στο  Αλωνάκι , το καθιστικό είχε καταστραφεί πριν δύο χρόνια περίπου και στην μισή πλατεία τοποθετήθηκαν κολονάκια για να μην παρκάρουν αυτοκίνητα . Ως πλατεία, έπρεπε να διατηρηθεί κάπως και θα μπούν και κάποια παγκάκια».

Στην τουριστική κίνηση στο Φισκάρδο: « Έχει πολύ αυξημένη κίνηση, έχουμε κρουαζιερόπλοια που δίνουν ζωή στον τόπο, όλα τα καταλύματα είναι πλέον γεμάτα και κότερα έχει αρκετά στο λιμάνι. Αυτή τη στιγμή έχει έξι δρομολόγια το Φέρυ μποτ απ την Λευκάδα, υπάρχουν  επίσης τα ημερόπλοια τα οποία φέρνουν αρκετό κόσμο, από Λευκάδα, Ιθάκη, Πόρο. Είμαστε ικανοποιημένοι.

Στο οδικό δίκτυο της περιοχής: « Αυτό που λείπει είναι οι διαγραμμίσεις και αυτό ενοχλεί τους ξένους γιατί δυσκολεύονται.

Στον τομέα Υγείας στην περιοχή: « Υπήρχαν πριν μερικές μέρες κάποια κρούσματα covid-19 , αλλά τώρα βρισκόμαστε σε κανονικότητα.

Στο Φισκάρδο ως πόλο έλξης για τους επισκέπτες: « Έχει αυτή τη φυσική ομορφιά το χωριό, οι θάλασσες, οι παραλίες του όλα είναι πανέμορφα και όσοι έρχονται ενθουσιάζονται. Προσπαθούμε να διατηρούμε την καθαριότητα με το συνεργείο του Δήμου, γενικά καταβάλουμε κάθε προσπάθεια».

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης.




00 inkefalonia general ad 300X250