[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Στο Φισκάρδο Σάμιουελ Τζάκσον, Μάτζικ Τζόνσον και Flo Rida (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 10:07

[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Στο Φισκάρδο Σάμιουελ Τζάκσον, Μάτζικ Τζόνσον και Flo Rida (εικόνες)

Το μαγευτικό Φισκάρδο επισκέφθηκαν χθες ο διακεκριμένος ηθοποιός Σάμιουελ Τζάκσον,  ο κορυφαίος πρώην μπασκετμπολίστας Μάτζικ Τζόνσον, και ο δημοφιλής ράπερ Flo Rida !

Οι τρεις Αμερικανοί celebrities βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας όπου παραθερίζουν από κοινού στα ελληνικά νησιά και την Αθήνα με πολυτελή θαλαμηγό και απολαμβάνουν τις ομορφιές και τη φιλοξενία της πατρίδας μας.

Το Φισκάρδο, ο απόλυτος προορισμός για τους αστέρες παγκόσμιου βεληνεκούς, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον πρόγραμμα αφίξεων τους, και όπως μαθαίνουμε έμειναν κατενθουσιασμένοι από την ομορφιά και τις γεύσεις της περιοχής.

Οι τρεις άνδρες επισκέφθηκαν τον οικισμό με τέντερ όπου τους μετέφερε από την θαλαμηγό και αφού περιηγήθηκαν στην περιοχή , βγάζοντας αμέτρητες φωτογραφίες με ανθρώπους που τους αναγνώρισαν, επέλεξαν το εστιατόριο «TASSIA» για να γευματίσουν.

Η παρέα, αφού δοκίμασε πολλά ορεκτικά, γευμάτισε με αστακομακαρονάδα , ένα από τα κορυφαία πιάτα του εστιατορίου, καθώς και φρέσκο ψάρι.

Αυτό που εντυπωσίασε το προσωπικό του δημοφιλούς εστιατορίου ήταν η απλότητα και η φιλικότητά των τριών αστέρων.

Ενδεικτικά, ο Σάμιουελ Τζάκσον επισκέφθηκε την κουζίνα του εστιατορίου για να χαιρετίσει το προσωπικό, ενώ ο Μάτζικ Τζόνσον , λίγο πριν αναχωρήσει, περίμενε να επιστρέψει η Ελίνα Δενδρινού, μητέρα του 16χρονου Γιώργου, για να την συγχαρεί για το χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του παιδιού της, ο οποίος τους σέρβιρε το φαγητό.

Το προσεχές διάστημα, με κορύφωση τον Αύγουστο, αναμένονται στο Φισκάρδο πολλές ακόμη αφίξεις ανθρώπων του διεθνούς αλλά και εγχώριου jet – set  οι οποίοι παραθερίζοντας σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της χώρας διαφημίζουν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον φυσικό πλούτο της Κεφαλονιάς, προσελκύοντας νέους επισκέπτες.

Χρήστος Λαμπράκης

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

MAGIC JOHNSON DENDRINOS FAMILY

Από αριστέρα : Γιώργος & Πολυχρόνης Δενδρινός & Αθανασία Κατοπώδη (κόρη της Τάσιας) , Ελίνα & Χριστίνα  Δενδρινού μαζί με το θρύλο του μπάσκετ Μάτζικ Τζόνσον

MAGIC JOHNSON GIORGOS DENDRINOS.jpg 1

Γιώργος Δενδρινός, Μάτζικ Τζόνσον

SAMUEL JAKSON GEORGE DENDRINOS

Σάμιουελ Τζάκσον, Γιώργος Δενδρινός

SAMUEL JAKSON ELINA DENDRINOU

Σάμιουελ Τζάκσον, Ελίνα Δενδρινού

SAMUEL JAKSON KAI ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ

Πολυχρόνης Δεδρινός, Αθανασία Κατοπώδη, Σάμιουελ Τζάκσον, Χριστίνα & Ελίνα Δενδρινού, Γιώργος Δενδρινός

SAMUEL JAKSON STHN KOYZINA TOY TASSIA

Ο Σάμιουελ Τζάκσον με το προσωπικό της κουζίνας του εστιατορίου TASSIA

TASSIA RESTAURANT


 Απαγορέυεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA.GR

{https://www.youtube.com/watch?v=1rHsp8ftQbI}

{https://www.youtube.com/watch?v=cSnkWzZ7ZAA}

{https://www.youtube.com/watch?v=FLe54UPOeXw}




00 inkefalonia general ad 300X250