Απίστευτο! Και δεύτερο νεκρό ζώο σε παραλία της Κεφαλονιάς! Άμεση απομάκρυνση από το Δήμο Αργοστολίου (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 14:25

Απίστευτο! Και δεύτερο νεκρό ζώο σε παραλία της Κεφαλονιάς! Άμεση απομάκρυνση από το Δήμο Αργοστολίου (video)

Μετά το χθεσινό περιστατικό, όπου στην παραλία Άμμες στα Σβορωνάτα , κάποιος άφησε δίπλα στα ντουζ μια νεκρή προβατίνα, ένα ακόμη περίεργο περιστατικό συνέβη αυτή τη φορά στην παραλία Λουρδά.

Στην αριστερή πλευρά της παραλίας, στο σημείο όπου σκάει το κύμα, λουόμενοι εντόπισαν ένα μεγάλο σάκο ο οποίος περιείχε το άψυχο σώμα ενός ακόμη ζώου (ενδεχομένως πρόβατο)) του οποίου διακρίνονταν μόνο το κεφάλι του.

Η δυσοσμία ήταν αρκετά έντονη και μάλιστα από μεγάλη απόσταση, με αποτέλεσμα η ανάγκη απομάκρυνσης να είναι επιτακτική.

Ευτυχώς  η παρέμβαση του Δήμου Αργοστολίου ήταν άμεση, μετά από σχετική εντολή της αντιδημάρχου Κρυσταλλίας Μιχαλάτου, και το ζώο απομακρύνθηκε με τη συνδρομή γερανοφόρου οχήματος, για την υγειονομική του ταφή.

Λόγω τους γεγονότος ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μια ημέρα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και τρίτο περιστατικό, συνεπώς , αν παρατηρήσετε κάτι περίεργο, να ειδοποιήσετε άμεσα τους αρμόδιους..

Χρήστος Λαμπράκης

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

{https://youtu.be/D7zkRsDvE-Y/}

IMG 0238IMG 0243IMG 0244IMG 0246




00 inkefalonia general ad 300X250