Καβάλα στ' άλογο ο Αι Βασίλης μοίρασε δώρα και ευχές σε Καμιναράτα, Ρίφι και Δαμουλιανάτα! (εικόνες/video)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Ιανουαρίου 2022 00:36

Καβάλα στ' άλογο ο Αι Βασίλης μοίρασε δώρα και ευχές σε Καμιναράτα, Ρίφι και Δαμουλιανάτα! (εικόνες/video)

 Ο Π.Σ. ΑΕΤΟΣ Καμιναράτων σε συνεργασία με τις κοινότητες Καμιναράτων, Ριφίου και Δαμουλιανάτων γέμισε με χαμόγελα τα παιδικά προσωπάκια, τους μικρούς φίλους του Αϊ Βασίλη!!

Μετά από κάλεσμα τους συλλόγου μας, μας επισκέφτηκε και φέτος ο Άγιος Βασίλης με άλογο τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα λόγω covid 19. Διάνυσε την απόσταση των 3χλμ Καμιναράτα-Ρίφι-Δαμουλιανάτα και μοίρασε περίπου 70 δώρα στους μικρούς τους φίλους και σοκοφρέτες στους μεγάλους!!! Κανέναν δεν ξέχασε!! Η χαρά, η έκπληξη και ο ενθουσιασμός γέμισε τις καρδιές μικρών και μεγάλων! Η υποδοχή και στα τρία χωριά μοναδική και ξεχωριστή!

Πέρα από τους τρεις προέδρους των τριών χωριών της Ανωγής, Ρηγάτο Χαράλαμπο, Άρη Γαβριελάτο και Νικόλαο Ζαφειράτο, θα ήθελαμε να ευχαριστήσουμε τους βοηθούς του Αϊ Βασίλη που ετοιμάσαν τα δώρα για τα παιδιά μας, την Μαρούλη Ευαγγελία και Ερρικά, την Λυκούδη Αντιγόνη, την Ρούτσια Ελένη, την Τρωιάννου Μαρία, την Μαρούλη Γεωργία και Βασιλάτου Ανθούλα. Τέλος, ευχαριστούμε ένθερμα τη δασκάλα, κα Λουκέρη Νικολίνα για τα δωράκια που ετοίμασε για τους υπέροχους μικρούς χορευτές μας!!!

Κλείνοντας, ένα τεράστιο, μεγάλο και ξεχωριστό ευχαριστώ στον μοναδικό, δικό μας Άγιο Βασίλη, τον κ. Ρηγάτο Ευάγγελο και στα υπέροχα άλογα του!!!!

Καλή αποκοπή!!! Καλή χρονιά!!!

Και να θυμάστε μικροί και μεγάλοι: όπου υπάρχει υγεία, αγάπη και αλληλεγύη υπάρχει έκει και Αι Βασίλης!

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250