Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης: "Θα είμαστε όλοι εκεί" - Δήμος Σάμης: "Αντίθετοι στην κλήτευση των συνδημοτών μας"

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 17:28

Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης: "Θα είμαστε όλοι εκεί" - Δήμος Σάμης: "Αντίθετοι στην κλήτευση των συνδημοτών μας"

 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ! 

Για να μην αφήσουμε να ποινικοποιήσουν τον δίκαιο αγώνα μας !

Για να μην αφήσουμε τους συναγωνιστές βορά στα δόλια σχέδια του αυταρχικού κράτους, υπηρέτη ληστρικών ιδιωτικών συμφερόντων !

Καλούμε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σάμης , σύσσωμο να παραστεί στο χώρο της συγκέντρωσης, κίνηση ουσιαστική αλλά και συμβολισμού, ενάντια στις πρακτικές των διώξεων των λαϊκών αγώνων και διεκδικήσεων.

Καλούμε τους εργαζόμενους δημοτικούς υπαλλήλους σε στάση εργασίας και κλείσιμο των υπηρεσιών του δήμου όσο διαρκεί η διαδικασία των καταθέσεων των κλητευμένων συναγωνιστών.

Καλούμε τα σωματεία εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα της Κεφαλονιάς, να πάρουν θέση για την στοχοποίηση του κινήματος για το περιβάλλον, για την υγεία, για την εργασία, για την εκπαίδευση στο νησί, από το κράτος της εκποίησης του πολιτισμού, του φυσικού πλούτου, της ζωής !!!

Καλούμε τους Κεφαλλονίτες και τις Κεφαλλονίτισσες σε μέτωπο ενάντια στην ποινικοποίηση του αγώνα για το όραμα μιας Κεφαλονιάς της προόδου !

Τη Δευτέρα 11 του Οκτώβρη στις 9.30 το πρωί στη συγκέντρωση αλληλεγγύης και διαμαρτυρίας , έξω από το Λιμενικό σταθμό στη Σάμη.

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΑΜΗΣ

 

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΗΣ 

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Δήμος Σάμης 

Ο Δήμος Σάμης εκφράζει την αντίθεση του με την κλήτευση συνδημοτών μας στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης για τις κινητοποιήσεις του Οκτωβρίου το 2020 ενάντια στην τοποθέτηση ανεμογεννητριών.

Επειδή οι αγώνες δεν πρέπει να ποινικοποιούνται, πρέπει να σταματήσει οποιαδήποτε δίωξη.

Έχουμε διακηρύξει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρέπει να τοποθετηθούν άλλες ανεμογεννήτριες στα όρια του Δήμου μας.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250