"Τους χρειαζόμαστε!" - Αγιασμός στην Σχολή Διασωστών και Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς (εικόνες/video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 10:03

"Τους χρειαζόμαστε!" - Αγιασμός στην Σχολή Διασωστών και Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς (εικόνες/video)

H ανάγκη για ένα ενισχυμένο σύστημα Υγείας, περνάει και μέσα από την ενδυνάμωση του κλάδου των Διασωστών και των Νοσηλευτών!

Σήμερα το πρωί λοιπόν, με χαρά είδαμε τους 62 σπουδαστές, που φοιτούν στην Σχολή Διασωστών και Νοσηλευτικής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, στον καθιερωμένο αγιασμό για την νέα χρονιά!

Το αγιασμό τέλεσαν ο αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδωνας Πετεινάτος, με τον ιερέα π. Βασίλειο Φλαμιάτο.

Ο διευθυντής της Σχολής, Νίκος Μοντεσάντος, έκανε μία αναδρομή στην μεγάλη ιστορία της σχολής και μίλησε για τα βήματα προόδου που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια με την ένταξη και του τμήματος των διασωστών του ΕΚΑΒ.

Χαιρετισμό απηύθυναν, εκθειάζοντας το σπουδαίο έργο της σχολής, ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς Δημήτρης Μαρτίνης, η Διοικήτρια του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου, Ζωή Μοσχονά, καθώς και ο εκπρόσωπος από τον Αγιο Λουκά τον Ιατρό «Συμφερουπόλεως», ο οποίος με τις προσφορές του ενισχύει το νοσοκομείο.

Το παρών έδωσαν επίσης, γιατροί και νοσηλευτές του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, διασώστες του ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς, ο Βασίλης Βασιλάτος απο το ξενοδοχείο "Ιόνιαν Πλάζα" που βοηθάει με τις χορηγίες του το Νοσοκομείο, καθώς και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ληξουρίου Ντίνα Καμινάρη.

Καλή χρονιά! Με υγεία και πρόοδο.

Είναι ένας σημαντικός κλάδος που πρέπει να ενισχύσουμε και μπράβο σε όλους εκείνους που πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν το λειτούργημα του διασώστη και του νοσηλευτή.

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω εικόνες και βίντεο απο τον αγιασμό 

{https://www.youtube.com/watch?v=davL4JM_kSg}

12345678910111213141516171819202122232425




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250