Live Streaming: Η ανοικτή εκδήλωση του Ναυτικού και Λαογραφικού Μουσείου Ιθάκης - Δικτύου Μουσείων Ιονίων Νήσων στο Βαθύ Ιθάκης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 10:57

Live Streaming: Η ανοικτή εκδήλωση του Ναυτικού και Λαογραφικού Μουσείου Ιθάκης - Δικτύου Μουσείων Ιονίων Νήσων στο Βαθύ Ιθάκης

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την ίδρυσή του και μετά από πρόσκληση του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΙΘΑΚΗΣ, εκπρόσωποι του ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ από την Κεφαλονιά, την Ζάκυνθο και την Κέρκυρα θα βρίσκονται για τρεις μέρες στο Νησί της Ιθάκης, στην πρώτη φυσική συνάντηση μελών.

Στις εργασίες προβλέπεται σήμερα  ανοικτή εκδήλωση για το κοινό στον Δημοτικό Κινηματογράφο  όπου θα παρουσιαστούν τα πεπραγμένα του 1ου έτους λειτουργίας του Δικτύου, αλλά και η 1η ψηφιακή έκθεση των Μουσείων-Μελών, από το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων.

Τις εργασίες θα παρακολουθήσει η κ. Σταυρούλα-Βίλλυ Κ. Φωτοπούλου Διευθύντρια Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΥΠΠΟΑ, ενώ θα χαιρετίσει επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ LIVE STREAMING ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 

ΔΙΚΤΥΟ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 2-10-2021 Live from ΔΗΜΟΣ ΙΘΑΚΗΣ on Vimeo.

 

Το πρόγραμμα της Σημερινής Εκδήλωσης 

Dimin1yEVENTprogr 2


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250