Ο Σπύρος Σαμούρης για την απομάκρυνση αυτοκινήτων από το Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 12:56

Ο Σπύρος Σαμούρης για την απομάκρυνση αυτοκινήτων από το Αργοστόλι

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” στον Cosmos 96,5 και στον Δημήτρη Αλοίζο,μίλησε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αργοστολίου Σπύρος Σαμούρης  για την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο Δήμο Αργοστολίου.

Συνοπτικά ο κ.Σαμούρης ανέφερε:

“Έχει ξεκινήσει η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων που έχουν σημανθεί με τα ανάλογα αυτοκόλλητα με βάσει τις προδιαγραφές που προβλέπει ο νόμος.

Να γνωρίζουν οι συμπολίτες ότι αυτά που είναι στους δρόμους και δεν έχουν πινακίδες η είναι εγκαταλελειμμένα χρόνια η θα τα πάρουν οι ίδιοι και θα τα βάλλουν σε χώρο δικό τους,η εμείς θα τα σηκώσουμε αν χρειαστεί και με την βοήθεια της Αστυνομίας.

Αν είναι σε ένα ιδιωτικό χώρο δεν έχει να κάνει με εμάς .Το σωστό είναι όταν τελειώνει τη ζωή του το αυτοκίνητο να πηγαίνει για οριστική διαγραφή και να παίρνει και βεβαίωση ανακύκλωσης για ότι μπορεί να γίνει στο μέλλον.

Αν ένα αυτοκίνητο έχει τις προδιαγραφές του εγκαταλελειμμένου, εμείς το μαζεύουμε, αν κάποιος το ζητήσει πριν την ανακύκλωση, πολύ ευχαρίστως να του το δώσουμε.”




00 inkefalonia general ad 300X250