2+1 ρούχα και αξεσουάρ για γιόγκα που πρέπει να δεις πριν ξεκινήσεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 09:25

2+1 ρούχα και αξεσουάρ για γιόγκα που πρέπει να δεις πριν ξεκινήσεις

Κάλτσες γιόγκα

 Με τις ειδικές κάλτσες γιόγκα μπορείτε να ασκείστε σα να είστε ξυπόλητοι και να νιώθετε ακόμα καλύτερα και πιο άνετα. Είναι φτιαγμένες ώστε να εφαρμόζονται με άνεση γύρω από τα πέλματα και τα δάκτυλα και συνήθως διακρίνονται ανάλογα με το αν αφήνουν ελεύθερα τα δάκτυλα ή αν τα καλύπτουν εφαρμοστά. Τέτοιες είναι οι ToeSox Full Toe Bella και Toesox Full Toe Bellarina Grip.

Με ανοικτά δάκτυλα οι ToeSox Half Toe Low Rise Grip διατίθενται σε μια σειρά από όμορφα σχέδια και χρώματα.

Πετσέτα γιόγκα

Η πετσέτα γιόγκα είναι μια ειδική πετσέτα σχεδιασμένη και φτιαγμένη ειδικά για την άσκηση, με οικολογικές προδιαγραφές. μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω στο στρώμα σας ώστε να προσφέρει αντιολισθητική επιφάνεια απορρόφηση του ιδρώτα και ακόμα πιο άνετη πρακτική. Μια τέτοια πετσέτα είναι η Manduka eQua® Mat Hot yoga towel.

Η Manduka Yogitoes yoga towel που διατίθεται σε μια σειρά από μοναδικά σχέδια και χρώματα είναι μια οικολογική πετσέτα κατασκευασμένη με την πρωτοποριακή, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία nub Skidless ώστε να γατζώνονται πάνω στο στρωματάκι σας και να μη σας αφήνουν να γλιστρήσετε όσο κι αν κινείστε ή ιδρώνετε.

Κολάν γιόγκα

Το ειδικό εφαρμοστό κολάν γιόγκα όπως το Manduka engineered high line - abstract viper print ή το Κολάν Γιόγκα από Βιολογικό Βαμβάκι θα βοηθήσει στην πιο άνετη και απολαυστική άσκηση.  Ένα ποιοτικό κολαν προσαρμόζεται ιδανικά στην πρακτική σας με το υψηλής ποιότητας βιολογικό βαμβάκι προσφέρει μεγαλύτερη άνεση, εφαρμογή και σταθερότητα. 

Περισσότερες πληροφορίες από το Yoga Shop online.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ