Υγραέριο VS κάρβουνο & tips για επιτυχημένα Barbecue

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 19:47

Υγραέριο VS κάρβουνο & tips για επιτυχημένα Barbecue

LOGO GOURNOPANOS 90px 600x315

Είναι γνωστό ότι το ψήσιμο στα κάρβουνα είναι το παραδοσιακό και οι περισσότεροι από τους ψήστες δύσκολα αποφασίζουν να αλλάξουν μέθοδο. Τα τελευταία χρόνια που έχει ανέβει πολύ η μέθοδος ψησίματος με υγραέριο, πολλοί έχουν αποφασίσει να κάνουν την ζωή τους ευκολότερη και να αγοράσουν μία ψησταριά υγραερίου. Δείτε παρακάτω όλους τους λόγους που πρέπει και εσείς να κάνετε το ίδιο!

Η φωτιά ανάβει αμέσως

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτεί κανείς πριν επιλέξει, είναι το πόσο εύκολα θα ανάψει τη φωτιά. Τα κάρβουνα ανάβουν πιο δύσκολα και αν κάποιος είναι ερασιτέχνης μπορεί να δημιουργήσει μία φωτιά πολύ έντονη. Αντίθετα με το υγραέριο, η φωτιά ανάβει άμεσα, μπορείτε να υπολογίσετε τον χρόνο ψησίματος αλλά και να καθορίσετε την ένταση της φωτιάς.

Είναι μία λύση «καθαριότητας»

Αυτό σημαίνει ότι οι ψησταριές αυτές δεν βγάζουν βρωμιά, πράγμα που σημαίνει ότι γλυτώνετε τουλάχιστον μία ώρα καθαρισμού.

Τελικά η τιμή συμφέρει

Οι ψησταριές υγραερίου είναι πιο ακριβές από αυτές του κάρβουνου, ωστόσο αν σκεφτείτε ότι θα ψήνετε σε κάθε καιρική συνθήκη, χωρίς πρόβλημα ακόμα και σε χιόνι, η απόσβεση θα γίνει γρήγορα αν ψήνετε συχνά. Επίσης, οι ψησταριές αυτές έχουν εγγύηση πολλών ετών. Η ψησταριά υγραερίου Genesis II E-410 GBS, της WEBER είναι μία από τις καλύτερες που κυκλοφορούν στην αγορά.

Μερικά tips για να σας βγαίνουν τα ψητά πάντα γευστικά

Για τα ψάρια, μπορείτε να επιλέξετε να λαδώσετε λίγο την σχάρα για να τα ακουμπήσετε πάνω, χωρίς αλουμινόχαρτο. Αλατίστε τα με χοντρό αλάτι!

Στο χοιρινό, καλό είναι να φτιάξετε μία μαρινάδα για να γίνει το κρέας ζουμερό. Στο αρνί, καλύψτε τα κόκαλα με αλουμινόχαρτο, ώστε να μην καούν.

Βρείτε μέσα από την μεγάλη ποικιλία του ηλεκτρονικού καταστήματος Gournopanos τις ψησταριές υγραερίου για μπάρμπεκιου Weber & Broil King.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ