«Χαλαρό» και εντυπωσιακό ανδρικό outfit για ένα καλοκαιρινό event

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 19:51

«Χαλαρό» και εντυπωσιακό ανδρικό outfit για ένα καλοκαιρινό event

3guys1 410x270

Τα event του καλοκαιριού είναι πολλά! Από party μέχρι γάμοι και βαφτίσεις… Και εσείς τι θα φορέσετε ως καλεσμένοι; Μπορεί οι εκδοχές να είναι πολλές ωστόσο, τα ανδρικά πουκάμισα δεν παύουν να είναι ένα από τα καλύτερα outfit για τέτοιες περιστάσεις. Συνήθως συνοδεύεται από τζιν ανδρικά παντελόνια ή από chinos. Δείτε τις προτάσεις των 3GUYS και επιλέξτε ανάμεσα σε ρούχα που βρίσκονται σε πολύ καλές τιμές!

Άσπρο λινό πουκάμισο

g1

Το άσπρο λινό πουκάμισο είναι μία διαχρονική αξία σε κάθε καλοκαίρι. Το ύφασμά του δεν ζεσταίνει καθόλου, αντιθέτως δροσίζει και σας κρατάει στεγνούς από ιδρώτα. Ο γιακάς μάο είναι μία μοντέρνα προσθήκη που κάνει πιο casual το στυλ του πουκαμίσου. Αποτελείται από 100% λινό ύφασμα και η γραμμή του είναι άνετη.

g2

Συνδυάστε το με γήινα χρώματα, όπως το χακί chinos που θα βρείτε εδώ. Άνετη γραμμή, δροσερό ύφασμα, τσέπες εμπρός και πίσω. Πολύ καλή επιλογή για συνδυασμό με πουκάμισο ή με t-shirt στυλ πόλο. Σε έκπτωση και πολλές αποχρώσεις!

g3

Κλασικό jean σε σκούρα βάση και άνετη γραμμή που φοριέται σε κάθε περίσταση. Αν χρειάζεστε μία formal εμφάνιση συνδυάστε το με πουκάμισο ή με ένα polo t-shirt. Βρείτε με 1 κλικ το πεντάτσεπο τζιν σε πολύ καλή τιμή. Άμεσα στην πόρτα σας! Δωρεάν μεταφορικά.

g4

Συνδυάστε το τζιν σας με ένα άσπρο polo, με patch στο στήθος και άνοιγμα στο πλάι που σας ντύνει στη στιγμή! Αντίθεση στον γιακά και το τελείωμα των μανικιών με διακριτικές ρίγες.

Μπείτε στην μεγάλη ποικιλία των 3GUYS και βρείτε σε πολύ καλές προσφορές ανδρικά τζιν και t-shirt, βερμούδες και αξεσουάρ όπως γυαλιά και καπέλα. Λίγο πριν τις διακοπές σας κάντε μία online στάση, online ρουχα 3GUYS




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ