Αδυνάτισμα - 5 λύσεις για αποτελεσματικό αδυνάτισμα

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 12:19

Αδυνάτισμα - 5 λύσεις για αποτελεσματικό αδυνάτισμα

Αδυνάτισμα - 5 λύσεις για αποτελεσματικό αδυνάτισμα

Ποιος δεν επιθυμεί να αισθάνεται όμορφα με το σώμα του! Ο στόχος για αδυνάτισμα μοιάζει πολλές φορές ακατόρθωτος, όταν έχει προηγηθεί επίπονη προσπάθεια, ιδιαίτερα όσο πλησιάζει ο καιρός για τις καλοκαιρινές διακοπές, οπότε η διάθεση και το καθημερινό ντύσιμο γίνονται πιο… ανάλαφρα.

Αν και εσείς προσπαθείτε εδώ και καιρό να χάσετε μερικά περιττά κιλά από το σώμα σας, ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο διατροφής και κάνοντας συστηματική άσκηση, αλλά δεν έχετε ακόμα καταφέρει να πετύχετε τον στόχο σας, δείτε ποιες 5 λύσεις θα συνδράμουν ορατά και αποτελεσματικά στην απώλεια βάρους και πόντων.

Να έχετε κατά νου πως οι εξαντλητικές δίαιτες, τα προγράμματα αποτοξίνωσης και η υπερβολική άσκηση μπορεί να αποβούν επικίνδυνες για την υγεία του οργανισμού σας, εκτός του ότι δεν παρέχουν αποτελέσματα αδυνατίσματος εξαιτίας των εξατομικευμένων αναγκών του σώματος κάθε ατόμου. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να συμβουλεύεστε τον ιατρό σας.

5 λύσεις για αποτελεσματικό αδυνάτισμα

Οι σύγχρονες μέθοδοι και οι θεραπείες αδυνατίσματος εγγυώνται να βελτιώσουν την εικόνα της σιλουέτας σας, συνδράμοντας στην απώλεια βάρους και πόντων, την ανάπλαση του περιγράμματος του σώματος και την ορατή επίτευξη της σύσφιξης, της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος.

Θερμοσάουνα

Η θερμοσάουνα συνιστά την πλέον ιδανική λύση για κάθε ενδιαφερόμενο που αναζητά μία άμεση λύση για να ενισχύσει την απώλεια βάρους και πόντων από το σώμα του. Με τη μέθοδο της θερμοσάουνας επιτυγχάνεται η ενεργοποίηση της μεταβολικής δραστηριότητας των κυττάρων του οργανισμού, χάρη στον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό που προκαλεί αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών. Κάθε συνεδρία θερμοσάουνας διαρκεί 30 λεπτά και η θεραπεία δημιουργεί αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας στο άτομο που εφαρμόζεται.

Lipo Laser

Η θεραπεία Lipo-Laser ενισχύει την προσπάθεια για αδυνάτισμα, στοχεύοντας στα σημεία όπου το λίπος επιμένει παρά τη δίαιτα και την άσκηση. Η θεραπεία πραγματοποιείται με τη  χρήση ειδικού laser που επεμβαίνει στα σημεία συσσώρευσης λίπους, μειώνοντας το μέγεθός τους. Με την καινοτόμα μέθοδο Lipo-Laser μπορείτε να μειώσετε την κυτταρίτιδα αλλά και να βελτιώσετε θεαματικά το περίγραμμα της σιλουέτας σας.

Εndocell ESWT Shape

Η Εndocell ESWT Shape συνιστά μία μη επεμβατική μέθοδο καταπολέμησης του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας με την αξιοποίηση κρουστικών ηχητικών κυμάτων. Η μέθοδος επαναφέρει τη φυσική ελαστικότητα του δέρματος γι αυτό μετά από μερικές συνεδρίες πετυχαίνεται η λιπογλυπτική και η σμίλευση της σιλουέτας. Με τη θεραπεία Εndocell ESWT Shape, εκτός από τη μείωση του λιπώδους ιστού από το σώμα, βελτιώνεται επιπλέον η αιματική και λεμφική κυκλοφορία και η κυτταρίτιδα μειώνεται θεαματικά από τα σημεία που εμφανίζεται.

Coax Med

Η μέθοδος Coax Med αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και την επιδερμική χαλάρωση. Ο σύγχρονος εξοπλισμός της μεθόδου πετυχαίνει μέσα σε λίγες συνεδρίες την ομοιόμορφη μείωση του όγκου των λιποκυττάρων, συνδυάζοντας διαφορετικές τεχνολογίες που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε ατόμου. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα ορατά και μόνιμα, ενώ η μέθοδος είναι ελάχιστα επεμβατική χωρίς να απαιτεί χρόνο ανάρρωσης. 

L.P.G

Η L.P.G. συνιστά μια μη επεμβατική μέθοδο αδυνατίσματος που πετυχαίνει λιπογλυπτική του σώματος, μέσω της στοχευμένης λιποδιάλυσης. Η θεραπεία συνδυάζει μηχανικό μασάζ και αναρρόφηση με τεχνολογικά μέσα ώστε να προσφέρει ορατά και γρήγορα αποτελέσματα στη μείωση πόντων από τη σιλουέτα, τη σύσφιξη της επιδερμίδας και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.