Θέλετε να αλλάξετε το σπίτι και τον κήπο σας; Εύκολα και οικονομικά tips που αλλάζουν την όψη του σπιτιού μας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 10:49

Θέλετε να αλλάξετε το σπίτι και τον κήπο σας; Εύκολα και οικονομικά tips που αλλάζουν την όψη του σπιτιού μας

Όλοι μας θέλουμε όταν γυρίζουμε στο σπίτι, ειδικά τώρα που άνοιξε ο καιρός, να μπορούμε να περάσουμε λίγες ώρες γαλήνης και χαλάρωσης στο σαλόνι, το μπαλκόνι ή τον κήπο μας. Η διαμόρφωση του χώρου μας σε ένα μικρό παράδεισο ίσως μοιάζει δύσκολη, χρονοβόρα και κυρίως πολυέξοδη διαδικασία αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ απλή και οικονομική. Αρκεί να ακολουθήσουμε μικρές συμβουλές που θα κάνουν το χώρο μας να μοιάζει σαν βγαλμένος από τις σελίδες ενός περιοδικού. 

Για αρχή μπορούμε να φτιάξουμε μια λίστα με τα βασικά πράγματα που χρειάζεται ο χώρος μας, όπως κλιματιστικό ή ανεμιστήρα εάν μιλάμε για εσωτερικό χώρο. Πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε αγορά μπορούμε να συμβουλευτούμε τα online φυλλάδια με προσφορές στα καταστήματα. Αυτή την εποχή μπορούμε να βρούμε κλιματιστικά σε συμφέρουσες τιμές στις Κωτσόβολος προσφορές

Εάν από την άλλη πλευρά θέλουμε να διαμορφώσουμε έναν εξωτερικό χώρο όπως το μπαλκόνι ή τον κήπο μας, ίσως χρειαστούμε έπιπλα βεράντας όπως τραπέζια, καρέκλες, ξαπλώστρες ή ακόμα και αιώρα, για τους πιο χαλαρούς ανάμεσά μας! Ο φωτισμός είναι επίσης πολύ σημαντικός και τα φαναράκια έχουν την τιμητική τους και φέτος το καλοκαίρι. Όσοι αγαπάμε και θέλουμε να προστατεύουμε το περιβάλλον θα επιλέξουμε σίγουρα αυτά που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια. Κι επειδή δε μας αρέσει να χρησιμοποιούμε πια έντυπα φυλλάδια μπορούμε να τα βρούμε στο νέο online  jysk φυλλάδιο μαζί με πολλές μοντέρνες επιλογές σε έπιπλα και διακόσμηση για ολόκληρο το σπίτι. 

Αφού εξοπλιστούμε με τα απολύτως απαραίτητα σειρά έχουν τα διακοσμητικά. Καλό είναι, για να μην σπαταλήσουμε πολλά χρήματα, τα διακοσμητικά μας να είναι ταυτόχρονα όμορφα και χρηστικά. Μπορούμε για παράδειγμα να επενδύσουμε σε ωραία μαξιλάρια τα οποία προσθέτουν χρώμα και ταυτόχρονα μας ξεκουράζουν. Μια ακόμα σημαντική προσθήκη είναι τα φυτά. Τόσο μέσα στο σπίτι όσο και στο μπαλκόνι μας τα φυτά προσδίδουν μια νότα δροσιάς, καθαρού οξυγόνου και φρέσκων αρωμάτων ενώ το πράσινο χρώμα αποδεδειγμένα βοηθάει στη χαλάρωσή μας. 

Αν από την άλλη πλευρά τα οικονομικά μας δε μας επιτρέπουν τέτοια έξοδα μπορούμε να ανακυκλώσουμε, να επαναξιοποιήσουμε δηλαδή αντικείμενα ή έπιπλα που έχουμε αποσύρει και με ένα μικρό ρετουσάρισμα να τα κάνουμε να μοιάζουν καινούρια. Οι παλιές καρέκλες της τραπεζαρίας, αν βαφτούν σε παστέλ αποχρώσεις γίνοται ιδανικές για το μπαλκόνι και τον κήπο μας ενώ τα μαξιλάρια του καναπέ με ένα καλοκαιρινό κάλυμμα μετατρέπονται αμέσως σε πινελιές καλοκαιριού του σαλονιού μας. Η πιατέλα για τα γλυκά μπορεί χωρίς κόστος να γεμίσει βότσαλα και άμμο από την παραλία και να μετατραπεί σε βάση για τα ρεσό μας. 

Με όλους αυτούς τους τρόπους μπορούμε εύκολα και προπαντός οικονομικά να “ανακαινίσουμε” το χώρο μας στο άψε σβήσε!




00 inkefalonia general ad 300X250