Αδυνατίστε Εύκολα και Απλά με την Κρυολιπόλυση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 12:48

Αδυνατίστε Εύκολα και Απλά με την Κρυολιπόλυση

Ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής, κάνετε γυμναστική σχεδόν καθημερινά αλλά ακόμα... το περιττό λίπος παραμένει στο σώμα σας. Ποια είναι η λύση για αποτελεσματικό αδυνάτισμα;

Η λύση που αναζητάτε για το τοπικό πάχος που επιμένει βρίσκεται στην κρυολιπόλυση, την πλέον σύγχρονη μέθοδο αδυνατίσματος η οποία δρα στοχευμένα στα προβληματικά σημεία.

Δείτε παρακάτω πώς η θεραπεία αντιμετωπίζει το περιττό λίπος, σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται και γιατί την προτιμούν ολοένα και περισσότεροι άνδρες και γυναίκες. 

Τι είναι η κρυολιπόλυση & πώς αντιμετωπίζει το πάχος

Η κρυολιπόλυση είναι μία μη επεμβατική θεραπεία που καταφέρνει να μειώνει αποτελεσματικά το λίπος από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι πλήρως δοκιμασμένη καθώς έχει αναπτυχθεί ήδη από την προηγούμενη δεκαετία, γι αυτό κάθε εφαρμογή της γίνεται με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης βασίζεται στο ότι τα λιποκύτταρα του ανθρώπινου σώματος καταστρέφονται όταν βρεθούν σε συνθήκες ακραίου ψύχους. Αξιοποιώντας λοιπόν αυτή την επιστημονική παραδοχή, η θεραπεία καταστρέφει στοχευμένα τα λιποκύτταρα με την συνδρομή ενός ελεγχόμενου μηχανισμού ψύξης που εφαρμόζεται τοπικά.

Από μόνη της όμως η κρυολιπόλυση δεν μπορεί να κάνει θαύματα! Είναι απαραίτητο να συνδυάζεται με ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και άσκησης ή ακόμα καλύτερα, μαζί με άλλες μεθόδους σύσφιξης και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται η κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται με επιτυχία σε περιοχές του σώματος όπου εμφανίζεται συσσωρευμένο τοπικό πάχος. Αυτά τα σημεία είναι συνήθως στην κοιλιά, στα πλαϊνά της μέσης, στα μπράτσα των χεριών, στους γλουτούς και στην εσωτερική μεριά των μηρών.

Εκτός του ότι η μέθοδος εξαλείφει το περιττό λίπος από τα σημεία που επιμένει, επιτυγχάνει άμεσα την απώλεια πόντων από το σώμα αλλά και τη βελτίωση της υφής του δέρματος, κάνοντάς το λείο και σφιχτό.

Σε ποιους απευθύνεται η μέθοδος & σε ποιους αντενδείκνυται

Οι ενδιαφερόμενοι για την κρυολιπόλυση πρέπει να είναι ενήλικες, ή έστω να έχουν συμπληρώσει τα 16 τους χρόνια. Αυτός ο περιορισμός υπάρχει προκειμένου όσοι την επιλέξουν να είναι πλήρως συνειδητοποιημένοι σχετικά με τη μέθοδο ότι δεν αντιμετωπίζει την παχυσαρκία αλλά το τοπικό πάχος που παραμένει παρά την υγιεινή διατροφή και την συστηματική άσκηση.

Τα άτομα που αντενδείκνυνται να υποβληθούν στη θεραπεία της κρυολιπόλυσης είναι οι γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλάζουν, οι ενδιαφερόμενοι με διαταραχές στην κυκλοφορία του αίματος, ή με χρόνιες συστηματικές παθήσεις και οι καρκινοπαθείς. Ακόμη, κρυολιπόλυση δεν μπορούν να κάνουν όσοι έχουν υποβληθεί προσφάτως σε χειρουργική επέμβαση, ή λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή ή διαθέτουν βηματοδότη.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό προτού αποφασίσετε να κάνετε κρυολιπόλυση, να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Πότε γίνονται ορατά τα αποτελέσματα της θεραπείας

Σε κάθε συνεδρία κρυολιπόλυσης εκτιμάται από τους ειδικούς ότι καταστρέφεται το 20% των λιποκυττάρων της υπό θεραπεία περιοχής, γι αυτό σε πολλές περιπτώσεις απαιτείται η επανάληψή της.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας αρχίζουν να γίνονται ορατά σε 30 με 40 ημέρες μετά την εφαρμογή της, επομένως αν ακολουθήσει και άλλη συνεδρία, τα τελικά αποτελέσματα θα είναι εμφανή μετά από 60 με 90 ημέρες.

Η μεγάλη δημοφιλία της κρυολιπόλυσης έγκειται στο γεγονός ότι τα αποτελέσματά της διατηρούνται στο ακέραιο καθώς τα λιποκύτταρα συνιστούν ιστούς του σώματος που δεν πολλαπλασιάζονται κατά τη διάρκεια της ζωής του ανθρώπου.

Τα άτομα που έχουν υποβληθεί σε αυτή τη θεραπεία, με άλλα λόγια, μπορούν να διατηρήσουν το σώμα τους χωρίς περιττό λίπος για πάντα, εφόσον τηρούν τους βασικούς κανόνες ενός υγιεινού τρόπου ζωής.