Απίθανο: Δύο Κρητικές γιαγιάδες κοντράρονται αλά Survivor για τους... καλύτερους μπουμπουριστούς χοχλιούς!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 11:15

Απίθανο: Δύο Κρητικές γιαγιάδες κοντράρονται αλά Survivor για τους... καλύτερους μπουμπουριστούς χοχλιούς!

 Μπορεί το Survivor να ολοκληρώνεται σιγά – σιγά, ωστόσο φαίνεται πως αυτό το τηλεοπτικό πρόγραμμα έχει καταφέρει να απασχολήσει και να εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους.

Μετά τα δημοφιλή πιτάκια του Ντάνου (άκα Γιώργος Αγγελόπουλος) που αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα στον τόπο του, δηλαδή τη Σκιάθο, αυτό το καλοκαίρι, δύο γιαγιάδες από την Κρήτη αποφάσισαν να έρθουν σε μονομαχία και να ζήσουν τη δική τους εμπειρία «επιβίωσης» αυτή τη φορά όχι στον Αγιο Δομίνικο, αλλά στην Ιεράπετρα.

Το βίντεο-παρωδία δημιούργησε η Παγκρήτια ραδιοφωνική εκπομπή «Καλοκαίρι Στο Νότο» και έχει ως θέμα την κόντρα των δύο γυναικών ως προς μια αυθεντική παραδοσιακή συνταγή της Κρήτης.

Σε ένα καφενείο της Ιεράπετρας, η Γιαννούλα, η μια από τις δύο πρωταγωνίστριες του βίντεο, τηγανίζει πατάτες για τους πελάτες, ενώ παράλληλα παρακολουθεί το τηλεοπτικό πρόγραμμα και φαίνεται πως ενθαρρύνει τον Ντάνο να βγάλει εις πέρας μια δοκιμασία.

Κάποια στιγμή, στο καφενείο καταφθάνει ένα ζευγάρι το οποίο περιμένει υπομονετικά να παραγγείλει και η Γιαννούλα παρουσιάζει το «μενού» το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και τους δικούς της μπουμπουριστούς χοχλιούς, που σαν αυτούς ο πελάτης της δεν έχει ξαναφάει, όπως λέει η ίδια.

Η Ευτέρπη, η σύζυγος του κυρίου που παραγγέλνει, την ειρωνεύεται ελαφρώς και τότε η Γιαννούλα την προκαλεί να μαγειρέψουν μαζί τη συνταγή, κάνοντας η κάθε μια τη δική της εκδοχή.

Το challenge γίνεται accepted και η μονομαχία στους πάγκους ξεκινάει.

Πηγή: bovary.gr 

https://www.youtube.com/watch?v=1Qv1bOgBcck




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250